Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha bölcsődébe adom a 2éves...

Ha bölcsődébe adom a 2éves fiam, hogy szocializálódjon, meg egy kis önállóságot tanuljon akkor elveszik a gyes?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 09:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Talán tényleg inkább az ovi jobb szocializálódás szempontjából vagy a vegyes életkorú családi napközi.

Oviban már inkább együtt játszanak, míg a bölcsiben egymás mellett.

Oviban már van csoportos foglalkozás és ott talán többet tanul.

Egyébként megértelek, mert az Én kisfiamnak is jobb lett volna a gyerek társaság, de Én inkább 2,5 körülre gondolom ezt, vagy legalábbis nálunk akkor jött elő jobban az igény a társaságra.

Sajnos Ő Refluxos és a bizonytalan hányásai miatt nem lehetett beadni.

2012. márc. 31. 15:05
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nem feltetlen jar sokkal tobb hatrannyal, mint elonnyel, ahogy elottem fogalmaztak. Gyerekfuggo. Tudok olyat, akinek a gyereke amiota bolcsis, szinte sose volt beteg, az en lanyom meg az elso 3 honapban tobbet volt beteg, mint nem. Januar ota viszont csak egyszer volt itthon 3 napot. Nagyon sok elonye van a bolcsinek, hidd el. Az en lanyom is maganba jar, aminek a legfobb elonye, hogy kevesebb gyerek jut ugyanannyi dadara. Egyebkent meg ha maganba viszed, ott nem kell, hogy mindennap jarjon, te dontod el. ES NEM, a gyes nem veszik el.
2012. márc. 31. 15:07
 13/16 anonim ***** válasza:
26%

"Csak azt veszik fel bölcsibe aki dolgozik."

ez komoly? nem mondod... aztan ki vesz fel egy keteves gyereket, es milyen munkara?

2012. márc. 31. 15:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, én úgy találtam munkát, hogy egyedül nevelem 2 évesemet. Tehát van ilyen, csak ritka.
2012. márc. 31. 15:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Vannak családi napközik is, külön ár van arra, ha csak heti 1-2 alkalomra szeretnéd vinni a gyermeked.
2012. márc. 31. 16:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Járunk babamuzsikára, de az csak hetente egyszer van, és az kevés.
2012. márc. 31. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!