Humana banános tápszert eszi 8 hetes babám, széklete nagyon nehezen van, egész nap sirdogál is ezmiatt. Nektek melyik vált be ez helyett?
Kamillateát is egész nap kap,van,hogy keverem a tápszerhez is...
Szerintetek melyik tápszer a legjobb?Amitől nem bukik sokat,de tud könnyen kaksizni is?
a humana tápszerrel semmi gond, de miért eszik banánosat 8 hetesen???
mi is azt ettük, mármint a humanat, de HA-t elég sokáig.
teából adhatsz neki mecsek teát, vagy édesköményt is.
az, hogy melyik a legjobb tápszer, azt a baba tudja eldönteni, hogy melyiktől nem fáj a pocija, és van kaka rendesen.
ha annyira sokat bukik, akkor nézesd meg dokival, szerintem
én is úgy tudom, ezt a fajtát 4 hónapos kortól eheti
a Nutrilon Ar nevű antireflux tápszert viszont már eheti ő is, de az orvost kérdezd meg
Humana Ha1.
Miért adsz neki banánosat?
Adj neki olyan teát, amiben édeskömény és ánizs van. Ha pedig sokat bukik, mutasd meg az orvosnak.
nem tesz jót, mert a banán hasfogó, meg a baba csak 8 hetes...
akkor váltsatok tápszert! beba, nutrilon
kísérletezz, de hagyd az ízesítetteket még egy jó darabig
első vagyok, egy végig tápszeres baba anyukája
Mi a Hipp tápszerrel kezdtünk de az én babám is sokat sírt,így váltottunk a BEBA H.A.1-re és ez bevált.
Ezt csak a gyerekorvos írja fel,mivel hipoallergén tápszer.
Szia!Korábban tettem fel egy kérdést emiatt,babám is Humana-t kap,a Baby Fit 1-est.Ezt is kaphatják a babák már újszülött koruktól,tehát ez nem lenne gond.
Mióta adod neki ezt a típust?Nem lehet,hogy még nem szokta meg a kis pocija?!
Nálunk is eltelt 1-2 hét,míg jobb lett a helyzet.Dokinénink azt tanácsolta,hogy csak 2 hétnél több ideje tartó kemény kaki esetében szóljak...nem tudom,említetted már az orvosnak?
A kamillatea mellett kipróbálhatnád a Hipp-es Gyermekteát (ez a neve) amiben van a kamillán kívül édeskömény,ánizs,citromfű is.Édeskés az íze,valamennyi cukrot is tartalmaz-sajnos- de tényleg használ.
Mindenképpen beszélj a dokival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!