Mekkora volt a babátok lába 1 éves korában?
21-es méretű volt.
Cipőt érdemes próbálni, mert nem egyforma méretezésűek :( Mondjuk én is vettem 1x a Teszveszen cipőt, jó lett. Az a biztos ha centiben is leméred a baba lábát és megírod az eladónak s ahhoz viszonyítasz.
Vagy inkább legyen nagyobb, max belenő a lába.
Nekünk 19-es volt az első cipőcskénk!1 évesen már stabilan ment. Kisfiú, ma 23 hónapos és 22-es a lába.
Szerintem is inkább a belső talphosszt kérdezd meg és mérd a picurkád lábához a vonalzót úgy, hogy közben áll a lábán, mert akkor nagyobb nekik.
Nem! Szerintem az én lányom nagy lábú! Nem volt még 1éves mikor az első utcai cipőjét kapta,ez volt 21-es. Most 2évesen 25-26-os lábbeliket hord,cipő függő.
2-es voltam.
Kislányom 1 évesen 19-es szandált hordott , 2 hónap múlva 20-as cipőt. Siesta volt mindkettő. Most 2 éves, 23-as a lába.
Arra nem szabad alapoznod, hogy mi az átlag, mert teljesen eltérőek a lábméretek. Az is számít, hogy milyen magas a rüsztje, mert a kislányomnak sem ment mindenbe bele a lába és most sem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!