Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudom, hogy kiváltottam...

Honnan tudom, hogy kiváltottam egy étkezést 7,5 hónapos kisfiamnál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már eszik gyümölcsöt, főzeléket (bár ezt még nem nagyon szereti), este tejpépet, de utána mindig szopizik. Mikor tudhatom, hogy már nem kell adnom neki cicit, azaz teljesen kiváltottam a szopizását? Vagy mindig megkínálhatom cicivel? Legfeljebb folyadék pótlásra "használja"? Mert sem a vizet, sem a teát nem nagyon szereti. Igaz, én nem cukrozom...

S mi van, ha az étel nem kell neki, - mint mostanában a melegben szinte csak szopizna, - lesz tejem?

Szeretném szoptatni 1 éves koráig, de azért nem akarom "magamhoz láncolni", s cici függővé tenni! Mit tanácsoltok?

Előre is köszönök minden választ!

2009. jún. 14. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:

nyugodtan megkínálhatod.

az én fiam tápszert eszik, így nálunk kicsit más, de a nővérem így csinálja:

szilárd kaja,

víz

szopi. így telik egy étkezés. mindenből annyit eszik, iszik a baba, amennyit kér. 1 éves lesz pár nap múlva és még szopik:)

2009. jún. 14. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogy tudnád magadhoz láncolni? Nem adsz neki más kaját, vagy mi? Ne viccelj még nagyon kicsi, hadd szopizzon kedvére. Ha meghagyod neki a lehetőséget a választásra, akkor nem tudod függővé tenni. (Egyébként ennyi erővel rengeteg cicifüggő gyerek rohangálhatna ma közöttünk.) Bízz benne nyugodtan. :-)
2009. jún. 14. 23:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Ahogy olvashattad, írtam, hogy szeretném szoptatni legalább 1 éves koráig. Az "odaláncolást" képletesen írtam, ahogy azt az írásjelekből is kivehető... Csupán azt furcsálom, hogy még egyetlenegy étkezést sem váltottam ki más étel, jóllehet már 2 hónapja hozzátpálálok. De a fő kérdésem továbbra is az, hogy honnan fogom észrevenni, hogy kiváltottam már egyet!

De azért köszi... bár én nem viccnek szántam a kérdésem!

A fő kérdésemre továbbra is várom az érdembeni tanácsokat!

2009. jún. 15. 20:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Bocs:

étellel

és hozzátáplálok

:))

2009. jún. 15. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!