Anyucik! Mit főztök és milyen programot terveztek húsvétra?
Légyszíves adjatok ötletet mert még nem állt össze bennem a kép!Az biztos,hogy egyik nap kint grillezünk meg mellé vmi saláta!Nem vagyunk vmi nagy húsvétolosok tehát nem biztos,hogy lesz a klasszikus sonka+fött tojás kategória!
Illetve lehet elmegyünk egy közeli arborétumba ott van vmi kalandpark is!Amúgy 22 hós a fiúnk!
Ja és mit kap a nyuszitól babátok/itok???
Szerintetek már ilyen korban lehet tojáskereső játékot a kertben?megérti?Élvezi???
na szóval írjátok le mit esztek,mit csináltok,milyen játékot adtok???
mi festünk.első vagyok.
sajnos 6hete halt meg apukám hirtelen.és nélküle nem is akarok húsvétolni se locsolókat várni,2lányom van és a pöttömöt soha nem locsolhatta meg.ezért festünk most és tényleg csak minimálisan ünnepelünk.
anyukám is átjön mert nem akar egyedül lenni.
amúgy én is emlékszem arra hogy kb 40tojást kerestem az udvaron otthon --20éve volt,nem tudom mennyire amerikai---
de mostanában 10-et is alig bírok megvenni mert olyan rohadt drága.
szóval nem csak az változott hogy mindenki elmegy akkor pihenni hanem az hogy a megélhetésért hajtunk és akkor már kicsit töltsük fel az energiáinkat ilyen hosszú ünnepen is.
a tojáskereséshez csak annyit,apu mindig azt csinálta hogy amit megkeresett már a lányom azokat keresés közben újra elszórta így 15 mini csokitojást 40*keresett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!