Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudtátok, hogy 2 évvel ezelőtt...

Tudtátok, hogy 2 évvel ezelőtt nálunk is tervezték, hogy betiltják a nemeket az óvodákban? Svédországban ezt meg is tették. Te hogyan fogadtad volna ezt a változtatást?

Figyelt kérdés

[link]

Nincs kisfiú vagy kislány, csak "barátok".

2012. febr. 14. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Undorító, elmebeteg világot élünk az a helyzet. Előre féltem a kisfiamat...:/
2012. febr. 14. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk az oviban a fiúk is sütnek, főznek, bevásárlósat játszanak, mint ahogyan a lányok is autóznak, ezzel szerintem nincs gond. A fekete babával sincs gondom, meg az olyan mesékkel, amikben egyedülálló a szülő, örökbefogadott a gyerek. De könyörgöm, ne azt tápláljuk a gyerekbe, hogy az a normális, ha két zsiráffiú zsiráfgyereket akar! Meg szerintem Csipkerózsika és társai alapművek.
2012. febr. 14. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezzel nekem csak az a bajom, hogy otthon nem tudok azonosulni vele. Nem vagyok homofób vagy ilyenek, de nálunk fiúk és lányok vannak. És a zsiráfoknak nincs krokodil gyereke pláne nem két fiú zsiráfnak. ÉS klasszikus meséket olvasunk a gyerekeknek. Toleranciára igyekszünk nevelni a környezetünkben élő gyerekeket (sajátunk még nincs), de úgy érzem csak összezavarnám a gyerekem. Óvónéni mást mond mit a szüleim...szerencsétlen gyerek.
2012. febr. 14. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Kiakadtam volna,így beteg dolgok vannak a mai világba,de komolyan oké vannak melegek,de ne ezt lássa már a gyerek példának,hogy két férfinek,meg két nőnek van gyereke,meg a pingvinnek és a medvének,zsiráf a gyereke,meg egyéb ökörségek.Engem nem zavarnak a melegek amíg meg maradnak a hálószobájuknál.Ez olyan beteges,mint az egyik angol család csinál,hogy mindenki előle eltitkolták a gyerek nemét,még a gyerek sem tudja milyen nemű,és fiú-lány ruhába is öltöztetik,és azt mondták,jogot adnak hozzá,hogy olyan nemű legyen amilyen akar...Előre féltem a kisfiam és a további gyerekeimet a mai világtól,és néhány társadalmi "normától",mert az sem normális ami ma a tinik közt folyik...
2012. febr. 14. 16:37
 5/7 anonim válasza:
Erre a családra gondolsz? [link] Én nem értem az embereket, adott egy egészséges kisfiú, miért kell így összezavarni? :( szegényke
2012. febr. 14. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Beteg dolgok vannak, komolyan!
2012. febr. 14. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:

egyelőre nem tudok állást foglalni, gondolkodom :)

hallottam a 2 évvel ezelőtti ötletről is

mondjuk abban biztos vagyok hogy ettől nem lesznek homokosok, meg mittudoménmik, és valószínűleg jó hatással van a másság elfogadására

2012. febr. 14. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!