Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babátok milyen...

2 hónapos babátok milyen tápszert eszik?

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 14:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"tegnap írattam humana baby fi-tet banános ízű"

én is akartam banánosat íratni de egy éves koráig nem engedi a háziorvos, hogy adjam neki (arra hivatkozva hogy eleve banánt is majd csak egy éves kor után ehet)

most fél éves pont

2012. márc. 28. 20:08
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekünk is a házi orvos írta ki , és rá is van írva hogy újszülött kortól, én ezt nem értem.
2012. márc. 29. 05:37
 13/16 anonim ***** válasza:

amúgy jelenleg Humana Ha 1-est kap

de tényleg fura hogy az ország más részein más a szokás az orvosok között, és a terhesgondozás is más, meg a labor is egészen más értékeket ad meg mondjuk itt Szolnokon mint Pécsett

elég durva:) ki érte ezt?

2012. márc. 29. 07:11
 14/16 anonim ***** válasza:

a lepontozó biztos őrült anyatej fan.

el sem tudja képzelni hogy van olyan hogy be sem lövell hiába a pozitív gondolkodás meg a hektoliter szopis tea,

sőt olyan is van mint én akinek az első gyereke gond nélkül 17hós koráig szopizott a második meg nem volt hajlandó bekapni sem a cicit,arra nem foghatjuk ugye hogy rossz a technika mert végigpróbáltam mindent.fejtem neki utána de sajna az sem tartott örökké.

2012. márc. 29. 07:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szégyelheti magát az,aki elitéli a tápszert,és ezért lepontoz valakit.Mert sok esetben nincs lehetőség szoptatni,pl.aki örökbefogadja a kisbabáját annak csakis tápszeres etetés marad.Tápszertől is ugyan olyan szépen fejlődnek a gyerekek,mint anyatejtől,egyáltalán nem betegesebbek,és nem fújja fel őket.Tapasztalt kétgyerekes anyuka vagyok,aki tápszerrel eteti örökbefogadott gyermekemet.
2012. márc. 29. 15:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
...bocsi...helyesen a mondat..."..etetem örökbefogadott gyerekemet.."... :)))
2012. márc. 29. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!