Más baba is homokozik így? 14 hónapos babám durván homokozik, mit lehet ellene tenni?
Szerintem ha ott vagy vele, és sokszor elmondod, hogy nem szabad, egy idő után megtanulja. Vagy ha verekszik, akkor vedd el egy kicsit a lapátot tőle.
A lányom 13 hónapos, ő szépen homokozik, de ő alapból nyugodt gyerek. :)
Szia második, ott ülők vele és együtt is játszunk, szépen lapátolja a homokot a vödörbe csak máskor meg a babák fejére, szereti a babákat szó nélkül oda megy hozzájuk és megöleli őket, ezzel nincs baj:)
Kiprobálom hogy nem mondom hogy nem szabad hátha segít:)
Kb 3 hete járunk játszóra, ezt csak 1 hete találta ki, remélem hamar elmúlik. Köszönöm a tanácsokat
Második vagyok.
De hogy nem mondod hogy nem attól még meg kell akadályoznod, vagy is a nem helyett mikor menne ütni, akkor azt mond hogy simgasd. vagy azt hogy szépen csináld (lányomnála szépen csináld simogatást jelent).
Ha szorna a fejére akor mond neki hogy a vödörbe tudod oda való. vagy gyorsan áss egy lyukat és mutasd hogy azt tölse meg.
Vagy is ne engedd neki, de ne a NEM szóval akadályozd ezt meg. De ez vissza térö dolog lehet, így soha ne add fel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Hasonló szitu, én tettem fel a kérdést!
Ma nagyon nyugis napunk volt a játszón. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!