Kislányom egy éves, és 8 kg. Nem kevés ez egy kicsit? Egy átlag egy éves kislány hány kg?
Figyelt kérdés
Amúgy nagyon formás, minden OK, csak olyan kis picurka. Már lépeget is, szóval minden más rendben.2009. jún. 14. 16:04
11/15 anonim válasza:
Olvastad már a Kismama magazinban az Ilonka naplóját. Az a baba is ilyn vékonyka, szopis és mégis tök jól van. A neten is megtalálod, lehet, hogy az megnyugtatna. szerintem tömni, meg erőltetni az evést hiba lenne. Akkor később is rossz evő válhat belőle. Gondolol kínálásban nics hiány. :)
12/15 anonim válasza:
Szia!
Énis 8 kg voltam 1 évesen, kis minigyerek voltam, de már 10 hónaposan elindultam, most meg már van egy gyönyörű kiscsajom aki 8 hónapos és majdnem 9 kg. Úgyhogy nem kell aggódni. :) Igaz én most is kicsi vagyok, de nem nagyon, csak kicsit :) :)
13/15 anonim válasza:
Akkor itt a lányom viszi a pálmát! Ő 15 hónapos és 14 kg,de 86 cm.
3,45 kg-mal 52 cm-rel született. Majdnem minden hónapban hizik 1 kg-t.
Pedig most húsvét óta már szalad is, mert járni az nem tud:)))
14/15 anonim válasza:
Az én lányom 3550gr-mal született, 1 évesen 8130 volt. Jó kis formás csajos:), szerintem nem kevés a tiéd sem.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
2009. jún. 16. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!