Mozgásra, játékokra gondolok (pl. tapsol-e, pápázik-e, tárgyakat ismeri-e ha mondjuk, stb.).
2012. márc. 26. 10:39
1/7 anonim válasza:
Szia! Egy hét múlva 9! Gondoltam bele férek :) Igen, tapsizik, meg integet ha már csak meghallja hogy sziasztok! A tárgyakat olyan szinten ismeri hogy ha mondom neki, kanál vagy cipő akkor oda néz! Nagyon okos ügyes baba! Segít öltözni, ha egyik kezében van valami játék akkor átteszi a másikba míg azt bedugja pulcsiba kabátba! Éjszakát végig alussza kicsi csecsemő korától így azzal sincs gond! :D Fel ül, fel áll magától utóbbit csak kiságyban! Egy hete pedig beindult négykézláb...... :D Egyébként lány, 7,5 kg! Üdv.:Timi
2012. márc. 26. 11:08
2/7 anonim válasza:
Fiam 5.lesz 9 hós 9,75kg integet, tapsol, kanál, tányr cumisüveg, autó, könyv ezek amiket felismer..
mozgás? kb 1,5hónapja áll sétál bútorok, fal mellett, ül, mászni nem nagyon mászik, inkább kúszik, de azt villámgyorsan :)
2012. márc. 26. 11:30
3/7 A kérdező kommentje:
Meglepődtem....mi akkor le vagyunk maradva nagyon...Tapsit tanítom neki, de ha a két kis kezét össze akarom érinteni, befeszíti, nem tetszik neki...a pápát érti, de ő még nem csinálja. Lámpa, tik-tak ezekre odanéz, ha kérdezem. Még nem mászik, inkább kúszik, és oldalazva csúszkál a padlón, egyedül nem áll fel, és nem ül fel, csak ha segítünk. Van okom aggódni szerintetek? 9 hós múlt, lány, 11 kg, és nagyon vidám baba. Éjjel többször is felébred, van mikor 5-6x is.
2012. márc. 26. 12:28
4/7 anonim válasza:
Semmi ok az aggódalomra minden baba más ütemben fejlődik.Az én kislányom 9 és fél hónapos.Kúszik,gurul forog,négykézláb hintázik,mondja hogy apa,papa és baba ebből az apa ami tudatos.Sokszor utánoz minket a hangokat illetve a tenyerével csapkodja a földet ha mi is.Ő sem ül még és nem mászik,de szerintem nincsen lemaradva.
2012. márc. 26. 12:55
5/7 anonim válasza:
nincs lemaradva..kicsit husis, lehet azért lusti.. :)
a nagyobb fiam ő pl 15 hósan tanult meg integetni és tapsizni..most 4 éves és semmi baja nincs:D
2012. márc. 26. 14:14
6/7 anonim válasza:
Szia! Kislány, 8400g és 73cm. Nem pápázik,nem tapsol. Csak kúszik,forog. Sőt,még foga sincs. Az órát ismeri fel,ha mondjuk. Viszont szépen játszik részletekbe menően. Sütifaló bödönbe ki-be pakol, a mókakocka részeit szépen forgatja laza mozdulattal,szépen lapozza a könyveit,mint a nagyok...:) Én is mindig aggódok,h le vagyunk maradva,de minden gyerek más. :)
2012. márc. 26. 22:42
7/7 anonim válasza:
Szia! Megint első :) Biztos látod, ahogy olvasod hogy minden gyerek mást és mást tud 9 hónaposan, vagy alig 9 hónaposan...... Annyira mások ezek a gyerekek...... Hihetetlen hogy mennyi mintát állítanak elénk! Te csak a mozgásra kérdeztél így nem írtam pl.: azt hogy az én lányom meg full rossz evő, mikor olvasom más babák adagjait csak fogom a fejem és ajajjozok hogy milyen kevés az amit ő eszik...... deh neki ha ennyi kell akkor ennyi kell, már lassan leszokok a parázásról :) És nyugi, babám nem rég csinálja csak ezeket amiket leírtam :D A kiságyban fel állást is csak 3 napja kezdte :) Szóval venni kell egy nagy levegőt, és tudat alatt sem kell elvárásokkal indítani egy-egy napot...! Volt hogy úgy ébredtem hogy na ma biztos többet fog enni.... erre még kevesebbet evett... Mostanában viszont, így hogy elhagytam a ráparázásomat, látványosan nagyobb adag megy le :) Én hallottam már olyan babáról aki, később kezdett mindent és két hét alatt behozta magát :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!