Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hónapos a lányom a jo...

Irén24 kérdése:

14 hónapos a lányom a jo idöben egész nap kinn lenen ti babátok enyi idösen mit csinál? ,

Figyelt kérdés
a lányom mindig kinn akar lenni sétálgat játszunk ,de enni nem akar nem tudom az idő miatt nem eszik h meleg van vagy a foga miatt h jön ,csak 2 foga van emigy ez nem baj még nála?
2012. márc. 25. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 13 hónapos,mi is kint vagyunk egész nap,csak enni,eg aludni jövünk be.Virágokat tépeget,kavicsokkal játszik,pakolja vödörbe,utána ki,hintázik,virágot locsolunk,sétálgatunk.
2012. márc. 25. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi is egész nap kint vagyunk, ő is inkább játszik, nem nagyon van kedve enni. :D Úgyhogy gyakran kint eszünk, aztán behozom aludni.
2012. márc. 25. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:

13 hónapos a lányom, és egész nap kint vagyunk. Reggel megyünk, ebédelni jövünk be, utána alszik, aztán megint megyünk.

Mondjuk ő jó evő. Jól bereggelizik, délelőtt nem eszik, inkább iszik, max pár szem keksz csúszik le menet közben.

Ebédre megint jól belakik, aztán alszik 2-2,5 órát.

Uzsizni is menet közben szokott. Így uzsonnára olyan kaja van, amit egyedül elmajszolgat. Leül mellém, megeszi, aztán rohan is tovább.

6 körül van vacsi, akkor megint szépen eszeget.

És neki is két foga van. :)

2012. márc. 25. 20:12
 4/5 A kérdező kommentje:
na kicsit meg nyugottam nem csak neki van 2 foga:)
2012. márc. 25. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:
kisfiam 15 hónapos, mi délelptt 10 körül megyünk ki a kertbe, motorozik, virágokat simogat, kavicsokkal játszik, meg a locsolóvizzel pancsolt tegnap, nagyon élvezte:) mi előtte szoktunk enni egy kis gyümölcsöt, aztán ebéd a házban, és alvás, ébrdés után, egy túrórudi, vagy tejszelet, és mehetünk az udvarra, vagy sétálni, a triciklivel(amit lehet tolni, kormányozni) játszótér, ahol inkább nézeget, esetleg csúszda , hinta, meg persze a kavicsozás :)6 körül vacsi, addigra megéhezik, és este a tápi is könnyen lecsúszik neki. én napközben nem regaszkodom az üljünk le együnk valamit, hanem hagyom hogy játék közben falatozzon, próbáld meg, szerintem most jobban érdekli minden őket mint az evés.
2012. márc. 26. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!