Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jár valaki babaúszásra? Aki...

Jár valaki babaúszásra? Aki tartja a foglalkozást mit mond? Miért jó a babákat a víz alá nyomni?

Figyelt kérdés
Érdekelne az indok miért csinálják ezt?

2012. márc. 25. 22:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy leírtad!

Szerintem is tök jó dolog a vízhez szoktatni a babákat, én is vinni fogom pancsolni a legkisebbet is a nyáron, a testvérei is vizicsibék. Az udvaron is minden nyáron van felfújható medence, imádják a vizet, kicsit se féltek soha tőle. Pedig mi nem jártunk babaúszásra soha.

2012. márc. 25. 23:04
 12/15 anonim ***** válasza:
A tesóm kislánya 4 évesen még nem mert lebukni a víz alá. Hát nálunk ilyen gond nem lesz, az tuti. Szerintem kb ennyi az értelme. A babák különben szeretik, tényleg.
2012. márc. 26. 07:11
 13/15 anonim ***** válasza:
én jártam a kislányommal 3 hónapos korától 1.5 éves koráig, merült elvolt, most 3 éves, retteg a balatontól,tengertől mert nincs "széle", és végigüvölti a hajmosást mert vizes :) szóval...na ,érted :)
2012. márc. 26. 10:25
 14/15 A kérdező kommentje:

Ne haragudj utolsó, jót nevettem. :D

Köszi hogy írtál!!! :)

Akkor ennek is annyi haszna van, hogy anyuka/apuka jót pancsol a babával. Programnak nem rossz végülis. :)

2012. márc. 26. 10:28
 15/15 Andi1979 válasza:

Én ezt a választ kaptam az oktatónktól: Stilianos babauszoda , Varga Vivien vezető oktatótól.

A merülés (persze nem túlzásba víve) azért jó, mert a babák annyira megszokják a vizet, hogy egyrészt később könnyebb lesz az úszástanulás,hiszen nem gond a nyitott szem, száj a víz alatt, más egy 4-5 évest rávenni, h berakja a fejét a vízbe, ezen kívül, ezáltal tudják a levegővételt is megtanulni tudatosan, hiszen már pár hónaposan tudatosan veszik, ezáltal nem nyelnek félre, valamint így ezek a gyerekek nem pánikolnak be és nem lesz életre szóló rossz élményük az miatt, ha egyszer valahol elsüllyednek vagy beesnek egy vízben.

Én személy szerint nem tudom berakni a fejem a vízbe, azt hogy szemem kinyissam az meg lehetetlen. Én ezért szerettem volna, hogy a kislányom ne ilyen legyen.

2013. ápr. 6. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!