Jár valaki babaúszásra? Aki tartja a foglalkozást mit mond? Miért jó a babákat a víz alá nyomni?
Köszi, hogy leírtad!
Szerintem is tök jó dolog a vízhez szoktatni a babákat, én is vinni fogom pancsolni a legkisebbet is a nyáron, a testvérei is vizicsibék. Az udvaron is minden nyáron van felfújható medence, imádják a vizet, kicsit se féltek soha tőle. Pedig mi nem jártunk babaúszásra soha.
Ne haragudj utolsó, jót nevettem. :D
Köszi hogy írtál!!! :)
Akkor ennek is annyi haszna van, hogy anyuka/apuka jót pancsol a babával. Programnak nem rossz végülis. :)
Én ezt a választ kaptam az oktatónktól: Stilianos babauszoda , Varga Vivien vezető oktatótól.
A merülés (persze nem túlzásba víve) azért jó, mert a babák annyira megszokják a vizet, hogy egyrészt később könnyebb lesz az úszástanulás,hiszen nem gond a nyitott szem, száj a víz alatt, más egy 4-5 évest rávenni, h berakja a fejét a vízbe, ezen kívül, ezáltal tudják a levegővételt is megtanulni tudatosan, hiszen már pár hónaposan tudatosan veszik, ezáltal nem nyelnek félre, valamint így ezek a gyerekek nem pánikolnak be és nem lesz életre szóló rossz élményük az miatt, ha egyszer valahol elsüllyednek vagy beesnek egy vízben.
Én személy szerint nem tudom berakni a fejem a vízbe, azt hogy szemem kinyissam az meg lehetetlen. Én ezért szerettem volna, hogy a kislányom ne ilyen legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!