Mi ez?! És miért alakult ki?
1,5 hónapos babám szájában felfedeztem egy aftaszerű kis foltot. Gondoltam finoman áttörölgetem Borax Glicerinnel, de kipukkadt és vérzett egy picit. Ezután még finoman átecseteltem neki, amit hagyott is.
Nagyon meg vagyok rémülve. Holnap megyünk doktorhoz, de nem nagyon jön álom a szememre, hogy őszinte legyek.. :(
Most is nyugodtan alszik,szopizik rendesen, nem nyugtalan, mosolygott egész nap és aludt nyugodtan, ahogy szokott.
Volt valaki hasonló helyzetben?
Nem értem miért alakulhatott ki! Mindent ki szoktam főzni (cumit,kiskanalat amivel beadom neki a vigantolt) és csak anyatejet szopizik.
Mit rontottam el ennyire, h kialakult ez a szájában? :(
Valószínűleg szájpenész, ami főleg anyatejes babáknál alakul ki, nagy ijedtséget okoz, de hála az égnek szépen kezelhető.
Ott lesz majd a koszmó is (nem minden babánál van, de a legtöbbnél ez is előjön), ami olyan mint a korpa a fejen. De ezt is 3-4 nap alatt simán ki lehet kezelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!