Tényleg nem lehet inni 15 percig a chamomilla vulgaris bevétele után?
Köszönöm a válaszokat.
Bár a 3. válasza igaz? Előtte sem szabad? Én alőtte adok neki, csak utána nem.
A 4. válaszolónak üzenem, hogy nem én használom, hanem a kisfiam... :)
Még egyszer köszi.
14:59 es 20:16-os vagyok.Ezt talaltam:
"A homeopatias gyogyszert ne szabad azonnal lenyelni.Tanacsos a nyelv ala helyezni es ott hagyni elolvadni.A gyogyszer felszivodasa igy a leghatekonyabb.
Gyermekek eseteben,amennyiben szukseges,a golyocskakat keves vizben oldjuk fel es ittasuk meg.
A gyogyszer bevetele elott es utan lehetoleg 20 percig ne egyunk,ne igyunk es lehetoleg ne legyen semmilyen eros aromaju anyag nyoma a szajban (kave,dohany).
A homeopatias gyogyszert lehetoleg ne fogjuk meg kezzel,sotet,huvos helyen tartsuk.Ne tegyuk tuzo napra."
Ime egy tortenet a patikus hozzaerteserol.
Kb 1 honappal ezelott bementem a gyogyszertarba,hogy homeos golyot vegyek alvaszavarra.A patikusnak goze nem volt arrol,hogy mit ajanljon.Elovette az ujsagot,atnezte milyen szerek vannak.Nem tudott kiigazodni rajta.Megnezte a szamitogepbe,az sem jott be.Vegul elkuldott azzal,hogy nezzek en utana.Szamtalan homeos szert arulnak abban a gyogyszertarban,csak eppen nem tudjak,hogy mire jo.Tisztelet a kivetelnek,mert jartam olyan helyen,es csak kerekedett a szemem,hogy a patikus sokkal tobbet tudott mondani rola mint maga az orvos.Es ettol a patikustol tudom ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!