Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babával milyen lesz...

4 hónapos babával milyen lesz a nyaralás?

Figyelt kérdés
Junius végén tengerhez megyünk 1 hétre.Kicsit aggodom, hogy a megszokott napirend most nem ugy fog alakulni mint itthon és ez őt mennire fogja ez megviselni.Kicsit hasfájosak is vagyunk és ez sirásal is jár amit nem tudom hogy hogy fogják tolrálni az apartmanban lakó emberek! Ti voltatok már ilyen helyzetben?Tapasztalatok?
2009. jún. 14. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én babóm is 4 hós, de még nem merem idén bevállalni a messzire utazást.

Mi van, ha nem bírja az új helyzetet?

Szerintem én azt csinálnám, hogy egy pár napra elmennék a nagyszülőkhöz vele, és ott aludnék, persze ha még nem aludt idegen helyen, hogy szokja az új dolgokat, új hatásokat, és a saját kiságyán kívül máshol is aludjon addig.

Én még a dédikénél alvást sem mertem eddig bevállalni, mert ha kizökken a manó a megszokott ritmusból, nálunk iszonyú nagy patáliát csinál, és nagyon nehéz vele.

Persze lehet, hogy ez csak nálunk van így.

Ha már voltatok "idegenben" vele, és semmi probléma nem volt, akkor gondolom a nyaralásnál sem lesz.

2009. jún. 14. 10:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez szerintem teljesen babafüggő. Ha voltatok már vele nagyszülőknél pl. és minden rendben volt vele,akkor a nyaralásnál is rendben lesz.

Nekünk 3 hós volt a kislányunk tavaly karácsonykor mikor 3 napot otthon töltöttünk. Borzalmas volt, teljesen felborult a napirendünk,mindenki ölbe akarta venni stb. kb. 1,5 hónapomba telt mire újra elaludt egyedül nappal a Picúr.DE! Egy nyaralásnál ez a veszély (ölben) nem áll fent, úgyhogy sok szerencsét és érezzétek jól magatokat!

2009. jún. 14. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:
2 és fél hónapos gyerekkel megjártuk az olasz tengerpartot. nagyon jó volt, altatgatni nem kellett, ha álmosodott, egyből tettük be a babakocsiba, és sétáltunk vele, este egyedül elaludt, ahogy itthon tette volna. és biztos, hogy neki is jót tett a friss tengeri levegő. az éjszakát ugyanúgy átaludta, mint itthon. összességében jobban viselkedett, mint itthon:D
2009. jún. 14. 15:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, remélem, hogy minden rendben lesz!
2009. jún. 14. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!