Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyaralás totyogóval?

Nyaralás totyogóval?

Figyelt kérdés
Férjemmel és 15 hós lányommal mennénk nyaralni, de nem döntöttük el, hogy hova és mivel. Tengerpartban gondolkodunk, de mi ha már elutazunk, nem csak a parton aszalódnánk, hanem várost, környéket is néznénk, kultúrálódnánk. Kérdés: repülővel, vagy autóval? Ha mondjuk repülővel mennénk, akkor a kirándulásokat hogyan lehet megoldani, a bérelt autóhoz lehet bérelni gyerekülést is?
2009. jún. 14. 07:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre a válaszr én is kíváncsi leszek. Mi aug.-ban szeretnénk menni,de csak a hegyekbe.6 hós lesz a manócska.
2009. jún. 14. 09:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Hááát, kissé meglepődtem, hogy majd' 1 nap alatt egy válasz sem érkezett! Bezzeg, ha a Suttogóról tettem volna fel kérdést...
2009. jún. 14. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
biztosan. Én is ilyen témában keresgélek, csak belföld és nem Balaton. Én csak kétszer voltam külföldön, úgyhogy nincs nagy tapasztalatom. De abból Sarti-t (Görögo.) nagyon tudom ajánlani. Sekély a víz (babával kényelmes pancsizni), homokos-átlátszó part, mindenhol magyarul beszélnek, magyarok a tulajok, van hova elmenni kirándulni is. Nem drágább a Balatonnál, stb. Viszont elég messze van. Úgyhogy szerintem repülővel kéne menni, vagy autóval. Az autóbérlésnél lehet olyat kérni, amihez van ülés. Illetve ajánlom ilyen esetben az assistance cégeket. (megéri).
2011. júl. 19. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, végül hol voltatok?
2011. júl. 19. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!