Nyaralás totyogóval?
Figyelt kérdés
Férjemmel és 15 hós lányommal mennénk nyaralni, de nem döntöttük el, hogy hova és mivel. Tengerpartban gondolkodunk, de mi ha már elutazunk, nem csak a parton aszalódnánk, hanem várost, környéket is néznénk, kultúrálódnánk. Kérdés: repülővel, vagy autóval? Ha mondjuk repülővel mennénk, akkor a kirándulásokat hogyan lehet megoldani, a bérelt autóhoz lehet bérelni gyerekülést is?2009. jún. 14. 07:19
1/4 anonim válasza:
Erre a válaszr én is kíváncsi leszek. Mi aug.-ban szeretnénk menni,de csak a hegyekbe.6 hós lesz a manócska.
2/4 A kérdező kommentje:
Hááát, kissé meglepődtem, hogy majd' 1 nap alatt egy válasz sem érkezett! Bezzeg, ha a Suttogóról tettem volna fel kérdést...
2009. jún. 14. 23:41
3/4 anonim válasza:
biztosan. Én is ilyen témában keresgélek, csak belföld és nem Balaton. Én csak kétszer voltam külföldön, úgyhogy nincs nagy tapasztalatom. De abból Sarti-t (Görögo.) nagyon tudom ajánlani. Sekély a víz (babával kényelmes pancsizni), homokos-átlátszó part, mindenhol magyarul beszélnek, magyarok a tulajok, van hova elmenni kirándulni is. Nem drágább a Balatonnál, stb. Viszont elég messze van. Úgyhogy szerintem repülővel kéne menni, vagy autóval. Az autóbérlésnél lehet olyat kérni, amihez van ülés. Illetve ajánlom ilyen esetben az assistance cégeket. (megéri).
4/4 anonim válasza:
utolsó vagyok, végül hol voltatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!