Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem öltöztetem túl a lányomat?

Nem öltöztetem túl a lányomat?

Figyelt kérdés

Így szoktam felöltöztetni:

Body, rugi, egy kardigán sapi és egy overáll(nem a legvastagabb de nem is a legvékonyabb). Jó ez így, vagy öltöztessem máshogy? Amikor megyünk sétálni sokszor látom, hogy a gyerekeken nincs overáll.

2hónapos múlt a lányom.

2012. márc. 24. 09:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem takarod be még jó alaposan akkor jó,bár lassan már az overál sok lesz,én adnék a rugi alá harisnyát,plusz egy könnyű pléd.De jelezni fog ha nagyon melege lesz,és fogod látni ha izzad.Minden gyerek más.
2012. márc. 24. 09:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Az én gyerekeimen ilyenkor volt sapka, body, egy picit vastagabb kardigán, meg egy jó vastag takaró, esetleg néha-néha pamut nadrág, de az nem mindig.

Így tudtam variálni, hogy mikor legyen rajta body és egy takaró, vagy kell-e nadrág vagy sem. A sapka mindig maradt.

Mi nem adtunk rá ilyenkor overált, csak kicsit melegebb cuccokat.

Szerintem, ha úgy gondolod, akkor az overált lehagyhatod. Teszel be melegebb cuccokat, egy jó meleg, vastag takarót és kész. Megfagyni nem fog. :)

2012. márc. 24. 09:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl van öltöztetve, az overált nem adnám rá, ha kicsit fúj a szél, vékony pléd.
2012. márc. 24. 09:53
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

Overált felejtsd el már.

Mindig arra gondolj, Te miben érzed jól magad az adott időjárási viszonyok között. Felvennék most dzsekit? Ugye, nem?

2012. márc. 24. 10:12
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, hol laktok, de nálunk 20 fok fölötti a hőmérséklet napközben. Az enyémek már nagyobbak, de ha ilyen picim lenne (lesz is nemsokára) akkor a következőképpen öltöztetném ilyen időjárásban: hosszú ujjú body, hosszú ujjú rugi, pamutsapi, kocsikabát/pulcsi és betakarnám. Ha látom, hogy melege van, a takarót le tudom venni róla. Nem is kell túl vastagon betakarni, elég rá egy puha babapléd.
2012. márc. 24. 10:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Overáll sok. Ha kevesled a pulcsit, akkor adj rá egy vékonyabb kabátot is + takaró. Rugi alá esetleg adj egy kiszoknit, ha fázós a babád, de szerintem az overállt ilyenkor már felejtsd el.
2012. márc. 24. 12:34
 7/10 anonim ***** válasza:
15 fok felett már nem adok rá overált. Harisnya és nadrág alul, hosszú ujjú body és hosszú ujjú pulcsi felül, plusz egy vékonyabb kabát, és a takaró. Én így öltöztetem.
2012. márc. 24. 14:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkor ma már nem adok rá overállt, hanem egy vastag már szinte pufi pulcsit :)
2012. márc. 24. 14:40
 9/10 anonim ***** válasza:
ami rajtad van plusz egy réteg. Az én 8 hónapos kislányomon ma vékony bélelt farmer volt, ujjatlan body, hosszú ujjú body és egy cipzáros kapucnis vékony pamutkardigán, pamutkendő a fején. meleg van, én rövidujjúban mentem ki.
2012. márc. 24. 15:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Nálunk ma 23 fok volt, kb annyi, mint ami a lakásban van. Nem tudom hol laksz, de ha hasonló idő van nálatok, akkor ez kb olyan, mintha bentre adnád rá az overált.

Az én babám 1 hónapos, én így öltöztettem fel sétához: hosszú ujjú body, harisnya, rövid ujjú plüssrugi, kardigán, sapi. Csatos hordozót használunk, nem babakocsit, így még én is melegítem.

2012. márc. 24. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!