Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » -3 fok van, kivihetem a 14...

-3 fok van, kivihetem a 14 hónapos lányomat kicsit, vagy inkább maradjunk benn?

Figyelt kérdés
Délelőtt nagybevásárláson voltunk autóval, így a szokásos levegőzés elmaradt. Ki kellene menni,de annyira hideg van bürrrrrr
2012. febr. 2. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:
én kiviszem. pont most megyünk. ha csak egy fél órára is, de kell neki a friss levegő. beöltözteted, és annyi idő alatt nem hül át. kifutkossa magát, egy kicsit felfrissül.
2012. febr. 2. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:

-3 hideg???????Itt -10 van és muszáj mennünk!

-3 isteni idő,ahhoz képest ami most jön...

3/8 anonim ***** válasza:
Vidd ki, biztos hiányzik neki a levegő.
 4/8 anonim ***** válasza:
tavaly ilyenkor picike volt, én kint altattam, és még egyszer sem volt beteg. minden nap kimegyünk egy kicsit. szánkózni is fogunk ha most esik. első voltam
2012. febr. 2. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:

-3 azért nem annyira hideg... naná, hogy menjetek!

nemrég írta itt egy anyuka, hogy náluk reggel -18 volt, 3 picivel mentek...

na majd ha ennyi lesz nálatok is akkor ne vidd ki ha nem muszáj :)

2012. febr. 2. 15:27
 6/8 anonim ***** válasza:
A hideg azért nem méreg. Jól felöltöztetve az égvilágon semmi baja nem lesz (főleg egy 14 hónaposnak, mert ha egy pár hónaposról lenne szó, még megérteném).
2012. febr. 2. 15:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk -12 fok volt reggel, a 21 és a 2 hónapos gyerekeimmel mentünk sétálni, boltba. A férjem csak este érkezik,ennünk meg kell.

Jól beöltöztettem őket, a kicsi rögtön el is aludt, meg bekentem az arcukat krémmel, hgy ne száradjanak ki. Semmi bajunk:)

2012. febr. 2. 15:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is kivittem a 10 hónaposomat egy jó órácskát sétálni.

Becsomagoltam jó alaposan és mentünk. Szépen sütött a nap, bár tény, hogy elég hideg volt, de a friss levegő jót tett neki. Most alszik a kiságyban, pedig elég hisztis már egész héten.

2012. febr. 2. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!