Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor és hogyan tértetek át...

Mikor és hogyan tértetek át az egyszeri alvásra?

Figyelt kérdés
Egyből "működött"? Hány órát alszik úgy napközben a babád?
2012. márc. 23. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Kb 9-10 hónapos korban kezdtünk áttérni, de ezt az ő igényéhez szabtam,és fokozatosan, nem erőltettem.Ekkor már volt, hogy napi 2X aludt, máskor napi 1X. Utána a délelőtti alvást "toltam el" időben hogy legyen egy kis rendszer, így egy idő után délután már egyáltalán nem aludt, viszont hamarabb aludt el este ( volt, hogy este 6-kor:). Most ( 13 hónapos) Kb fél 11- 11 körül alszik el délelőtt , 1 órakor vagy fél 2-kor ébred, és este 7 körül elalszik. Reggel kb fél 7-kor kel.
2012. márc. 23. 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Kínlódva. A két alvás már sok volt neki. Az egy meg kevés. Így volt nap amikor 1x, volt amikor 2x aludt. Ez tartott kb 3 hétig, utána a napirenden változtatni kellett, de akárhogy terelgettem agyereket, mindig elaludt ebéd előtt. Így még most is alvás után ebédel, ez vált be. kb. 2-2ésfél órát alszik.
2012. márc. 23. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:

7 hónaposan már próbálkozott, de akkor volt az óra állítás, és az teljesen összezavarta.

Így 8 hónapos korára állt át. Eleinte a fürdetést kicsit előbbre kellett hozni, mert estére már fárdat volt. De hamar megszokta, így visszaállt az eredeti időpont.

Olyan 10 hónapos koráig még ebéd előtt kellett letenni, így csak 1,5 órát aludt, mert éhes lett.

Aztán 10 hónapos kora óta kibírja ebéd utánig, így alszik 2-3 órát is, mert tele a pocak. :)

13 hónapos kislány anyukája

2012. márc. 23. 12:38
 4/4 krisztivan ***** válasza:
Kb.1 hétig hol 1 hol 2 alvás volt.Aztán pontosan az 1 éves szülinapján úgy döntött hogy csak 1X alszik.Kb.12-től 15.30-ig.Aztán este fél 10 körül alszik el.Ja és reggel fél 7-kor kelünk.
2012. márc. 23. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!