Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10napos babát kivinéttek már...

10napos babát kivinéttek már babakocsiban?

Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 10:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
ha előtte már a szobában szokta a friss levegőt, és jó levegőjű környéken laktok, akkor igen. de csak szépen, fokozatosan, 1.nap csak 10 percre, 2.nap15re...
2012. márc. 23. 11:01
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
nem, kicsit még várnék vele
2012. márc. 23. 11:17
 3/14 anonim ***** válasza:
71%

Decemberben 1hetest már kivittem - védőnői javaslatra.

Szép idő van, én tuti kivinném...

2012. márc. 23. 11:31
 4/14 sumergo ***** válasza:
64%
Nyugodtan kiviheted. A lényeg, hogy ne fújja a szél a szemét. Nagyon jó idő van. Kb. ennyi idős volt a lányom is, mikor először kivittem, de akkor több, mint 10 fokkal hidegebb volt.
2012. márc. 23. 11:35
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
szerintem nyugodtan. Mikor megszületett a kislányom hazajöttünk a kórházból és 6 naposan már mentünk sétálni. Szuper idő van:))
2012. márc. 23. 11:43
 6/14 anonim ***** válasza:
Simán. A kis két kilósomat, aki decemberben született szintén orvosi és védőnői javaslatra vittem ki, igaz, akkor már három hetes volt. Jó idő van, kint is van 20-21 fok.
2012. márc. 23. 12:12
 7/14 anonim ***** válasza:

Persze!

A lányom tavaly február 24-én született, 28-án mentünk haza. Március 2-án már kivittem a teraszra. Nekem a szülész dokim, a védőnőm, és a gyerekorvos is mondta, hogy ne szellőztessek, vigyem ki. Így március 15-én már mentünk vele 2 órát sétálni a közeli tópartra is. Nem volt sosem beteg, imád kint lenni. Mióta jó idő van, csak enni meg aludni jövünk be. :)

2012. márc. 23. 12:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kiviheted! Konkrétan nálunk most olyan idő van, hogy kellemesebb az idő kint, mint bent! Nekem másfél éves a lányom, de alig tudom behozni! Ha nem szmogos, nagy városban laktok, nyugodtan vidd ki! Jobban fog aludni, és jól fog neki esni! Én úgy tudom, még télen is ki lehet vinni 2 hetes korban!
2012. márc. 23. 12:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Fiam tavaly ilyenkor volt pont 10 napos!!! :)) Kb. mi is ilyenkor vittük ki először (orvosi javaslat szerint). Akkor is nagyon szép idő volt.

2012. márc. 23. 13:00
 10/14 anonim ***** válasza:
enyém is decemberi, egy hetesen kezdtük az ablak nyitást, kb 10 napos korában vittem ki sétálni.
2012. márc. 23. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!