10napos babát kivinéttek már babakocsiban?
Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 10:56
1/14 anonim válasza:
ha előtte már a szobában szokta a friss levegőt, és jó levegőjű környéken laktok, akkor igen. de csak szépen, fokozatosan, 1.nap csak 10 percre, 2.nap15re...
3/14 anonim válasza:
Decemberben 1hetest már kivittem - védőnői javaslatra.
Szép idő van, én tuti kivinném...
4/14 sumergo válasza:
Nyugodtan kiviheted. A lényeg, hogy ne fújja a szél a szemét. Nagyon jó idő van. Kb. ennyi idős volt a lányom is, mikor először kivittem, de akkor több, mint 10 fokkal hidegebb volt.
5/14 anonim válasza:
szerintem nyugodtan. Mikor megszületett a kislányom hazajöttünk a kórházból és 6 naposan már mentünk sétálni. Szuper idő van:))
6/14 anonim válasza:
Simán. A kis két kilósomat, aki decemberben született szintén orvosi és védőnői javaslatra vittem ki, igaz, akkor már három hetes volt. Jó idő van, kint is van 20-21 fok.
7/14 anonim válasza:
Persze!
A lányom tavaly február 24-én született, 28-án mentünk haza. Március 2-án már kivittem a teraszra. Nekem a szülész dokim, a védőnőm, és a gyerekorvos is mondta, hogy ne szellőztessek, vigyem ki. Így március 15-én már mentünk vele 2 órát sétálni a közeli tópartra is. Nem volt sosem beteg, imád kint lenni. Mióta jó idő van, csak enni meg aludni jövünk be. :)
8/14 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kiviheted! Konkrétan nálunk most olyan idő van, hogy kellemesebb az idő kint, mint bent! Nekem másfél éves a lányom, de alig tudom behozni! Ha nem szmogos, nagy városban laktok, nyugodtan vidd ki! Jobban fog aludni, és jól fog neki esni! Én úgy tudom, még télen is ki lehet vinni 2 hetes korban!
9/14 anonim válasza:
Szia!
Fiam tavaly ilyenkor volt pont 10 napos!!! :)) Kb. mi is ilyenkor vittük ki először (orvosi javaslat szerint). Akkor is nagyon szép idő volt.
10/14 anonim válasza:
enyém is decemberi, egy hetesen kezdtük az ablak nyitást, kb 10 napos korában vittem ki sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!