Melyik a legjobb orrszívó?
Orrszívóból még láttam olyat, hogy a nem porszívóra csatlakoztathatók bármire is használhatók lettek volna. Ha valaki dicsérte, megmutattam, hogy mit tud egy porszívóra kötött 1400 Ft-os, és elég hamar átértékelte a véleményét, legfeljebb annyit tett hozzá, hogy a gyerek nem szereti a porszívót/éjszaka felkelti a szomszédot.
Mindkettőre azt mondom: na és? A mélyen megülő fikusz sokkal több bajt csinál. Később meg a gyerek megszokja a porszívót, 3 év körül már össze is rakja, ha be van dugva, be is indítja és elintézi magának, vagy ő kéri, hgy szívjuk ki.
Utazáshoz lehet beszerezni egy kis kézit, az is jobb, mint a semmi, de ha nem vagytok sokat úton, akkor nem javaslom ezeket.
Nekem 3 gyerekem van és én kézit használtam. Pumpálósat. Semmi baja nem lett a gyerekeknek (arc vagy homloküreg gyulladás nem volt).
Hamar meg lehet tanítani, hogy magának kifújja, kb. 1 évesen már fújták az orrukat. (És nem sírnak, ha bekapcsolom a porszívót, nem félnek tőle.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!