Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legjobb orrszívó?

Melyik a legjobb orrszívó?

Figyelt kérdés
Milyen márkát érdemes megvenni??Milyen fajta legyen??Mivel boldogul az ember a legjobban?
2012. márc. 23. 09:51
 1/6 DannyZuko ***** válasza:
nekünk egy éve rossmanos és brandonos orszívó porszívónk van. már ha porszívóra csatlakoztathatóra gondoltál. nekünk a kéziek nem igazán jöttek be.
2012. márc. 23. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Orrszívóból még láttam olyat, hogy a nem porszívóra csatlakoztathatók bármire is használhatók lettek volna. Ha valaki dicsérte, megmutattam, hogy mit tud egy porszívóra kötött 1400 Ft-os, és elég hamar átértékelte a véleményét, legfeljebb annyit tett hozzá, hogy a gyerek nem szereti a porszívót/éjszaka felkelti a szomszédot.

Mindkettőre azt mondom: na és? A mélyen megülő fikusz sokkal több bajt csinál. Később meg a gyerek megszokja a porszívót, 3 év körül már össze is rakja, ha be van dugva, be is indítja és elintézi magának, vagy ő kéri, hgy szívjuk ki.

Utazáshoz lehet beszerezni egy kis kézit, az is jobb, mint a semmi, de ha nem vagytok sokat úton, akkor nem javaslom ezeket.

2012. márc. 23. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk volt porszívós orrszívónk (Pisze üveg) a porszívónkat konkrétan leégette. Mi nagyon sokat jövünk-megyünk a nagyszülőkhöz, anyuéknak pont olyan porszívójuk van, mint nekünk volt, anyósék meg folyton hurcibálják a porszívójukat a lakásuk és a telek között (nem mindig ott van a porszívó, ahol ők). Na, meg máshova is szoktunk menni, így hamar beszereztünk egy elemeset (LivingLab). Tény, hogy a porszívóssal a ragadós trutyi hamarabb eltávolítható, de csak fellazítás és feltét kérdése, hogy boldogulsz-e. 3 "csőre" van: egy újszülöttnek, egy a híg és egy a ragadós trutyihoz. Nekünk nagyon bejött.
2012. márc. 23. 10:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk a csapra szerelhető vált be de az nagyon,nincs helyhez kötve mint a porszívós, akár nyaraláskor is lehet használni, bárhol ahol csap van.
2012. márc. 23. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem 3 gyerekem van és én kézit használtam. Pumpálósat. Semmi baja nem lett a gyerekeknek (arc vagy homloküreg gyulladás nem volt).

Hamar meg lehet tanítani, hogy magának kifújja, kb. 1 évesen már fújták az orrukat. (És nem sírnak, ha bekapcsolom a porszívót, nem félnek tőle.)

2012. márc. 23. 12:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
2012. márc. 26. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!