Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Túlsúlyos az újszülött 3,5...

Túlsúlyos az újszülött 3,5 hetes babám, de nem kóros, hogyan akadályozhatnám meg, hogy túlegye magát? 6 kilós bébi anyukája

Figyelt kérdés
A doki szerint nem vészes az ügy, de állandóan túleszi magát, a felesleget visszabukja, ha meg kevesebbet adok neki addig sír, amíg nem csócsálhatja további 10-10 percig a melleimet. Nálunk egy szoptatás fél óra, mindkét cicit megkapja .Egy kevés neki, kettő meg sok. Esténként pedig 5 órától este 9ig csak sírdogál, nem kólikás , és csak a cicit akarja. Tegnap egy órán át lógott a mellemen, más nem nyugtatta meg. De így meg nagyon leterheli a gyomrát szerintem. Mit tehetnék, hasonszőrű anyukák?
2012. márc. 23. 08:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kicsit irigykedem.. az én lányom 4 hónapos és 5200 g. 2 hónap alatt fél kilót hizott csak, előtte nem volt gond. Amúgy szerintem ne aggódj, eleinte jobban híznak, aztán majd ahogy elkezd mozogni lelassul a súlyfejlődés.
2012. márc. 23. 10:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamat ( első gyerek) anno minden tanácsadáson "ledagizta" a gyerekorvos + a védőnők is. Mivel evett ő is rendesen, sajnos megfordult a fejemben ez a hülyeség hogy talán "diétáztatni kellene". 3 hónapos korában ( nem emiatt ugyan) orvost váltottunk, akinek az első szava az volt, hogy milyen szép baba, és hogy teljesen jól fejlődik, ne aggódjak. Az első hónapokban az ő súlya is jobban gyarapodott mint az átlag, tehát nem szabvány- baba:) Most 13 hónaposan egyáltalán nem mondható kövérnek, a súlygyarapodása is fokozatosan lelassult.
2012. márc. 23. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!