Mit tegyek? Van tejem, de nem akar szopni, alszik el rajta, és a doki mondta térjünk át a tápszerre, mert nem fejlödik semmit.
Ismerős a helyzet!
Nekem egy hónaposan a fiam nem akart szopni, de tejem volt bőven. Így neki álltam fejni és cumisüvegből kapta a tejet! Muszáj volt! Próbáltam több féle képen. fekve, bimbóvédővel és anélkül, megfejtem előtte de semmi. De így is tudtam anyatejjel etetni 5 hónapos koráig! Szerintem próbáld meg! nagyon sok munka, de inkább csináltam ezt, amíg volt tejem.
Semmiképpen sem tápszer, amíg van tejed. Fejd! Az én kisfiam meg nem tud, ő is elalszik rajta , de ha szopik is, nagyon keveset. Bár a tejem se sok. Azért amennyit tudok, fejek neki, de nekem kell pótolni.
Az megint más, ha a tejed minősége rossz. De míg az rendben van, inkább azt kapja! Tudom, hogy ez plusz idő, amit veszítel, de megéri!
Már bocsánat,de mi a nagy munka?
Az hogy fejem le!
Első perctöl egyebet sem csinálok,a fagyos tele van anyatejjel.
A cumis üveget is el löki és a cicire fordul amiböl egy kicsit ezsik és többet nem.
Amugy 4 hetes és születésétöl hizott 100g-ot.
a doki már mérges,nem hogy kijönne segiteni,nem tudom megtömni és ezért már én is ki vagyok,sokat sirok,de ö állandoan rajtam log,hátha most eszik és többet.
Ha cumisveget kiköpi, akkor a tápszert sem fogja szívni, nincs sok esze az orvosnak.
Lehet, hogy más baja van apicinek, vidd el egy másik dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!