Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol vagy hogyan találhatnék...

Hol vagy hogyan találhatnék jó bébiszittert Bp-n?

Figyelt kérdés

Akik esetleg másra bízzák időnként a kicsiket, hogyan találtok meg az (emberileg és árban is) megfelelő személyt?

2 kicsim van, 16 hónap különbséggel, és néha jó volna meg muszáj is volna felügyeletet biztosítani nekik, ha csak pl vmit el kell intézni. Tudnátok segíteni, hogy kezdjek el keresni, és mire figyeljek a jelölteknél ?

2012. márc. 22. 07:44
 1/6 A kérdező kommentje:
* találtátok meg, bocsi.
2012. márc. 22. 07:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Esetleg érdeklődj a barátaidnál. Nekem van egy ismerősöm, aki vállal gyerek vigyázást. őt, mindig úgy keresték meg, hogy ajánlották.
2012. márc. 22. 07:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem olyan ismerősöm van akit egy rokona fogadott fel 2 kislányhoz és ő ajánlotta mindenkinek. Sosem hirdette magát sehol.

Ha érdekel megadom a számát priviben.22 éves egyetemista.

2012. márc. 22. 08:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, ha kell természetesen priviben számot és leírást is adok róla!! Amúgy 37 éves, több éve vigyázz egy kislányra és ha kell takarítást is vállal.
2012. márc. 22. 08:10
 5/6 anonim ***** válasza:
én barátnőmet szoktam megkérni, ha a családban senki nem ér rá.
2012. márc. 22. 08:13
 6/6 anonim ***** válasza:
[link] Én ide tervezek most hirdetést feladni,nemtudom mint "munkáltató" sikerrel jársz-e,de egy próbát megér.
2012. ápr. 2. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!