Bébécar-os anyukák írjatok, megéri az árát a babakocsi?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy van-e minőségi különbség a 100-120 e Ft-os (pl. Hoco, ABC Design) babakocsik és a Bébécar között?2012. márc. 21. 17:43
1/3 anonim válasza:
A barátnőm használtan vette a netes börzén. Nagyon hamar kinövi a baba, felesleges újat venni.
Konkrétan a kérdésedre: nincs akkora különbség.
2/3 A kérdező kommentje:
A sportrészt vagy a mózest nőtte ki hamar? A váz a lényeg, hogy sokat bírjon, nekem sokszor rövid útra kell, de földúton.
2012. márc. 28. 16:54
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy még érdekel e, de nekem egy Bebecar Icon-om van és imádom!! Tök jó kis kocsi!! Pont most készülök eladni sajnos, mert itt a kistesó és mivel kicsi a korkülönbség egy iker vagy tesó babakocsit kell vennem. De egynek soha nem vennék mást :)!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!