Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyszerű, ám nagyszerű babakoc...

Egyszerű, ám nagyszerű babakocsi kerestetik?

Figyelt kérdés
Másfél éves gyerekemnek keresek olcsó, pillekönnyű (naponta kell több emeletre vinni), zötyögős terepen egy kézzel is jól irányítható babakocsit. Létezik ilyen?
2012. márc. 19. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:

ehhez mit szólsz?

[link]

2012. márc. 19. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Chicco Xpory
2012. márc. 19. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Hauck Malibu
2012. márc. 21. 00:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. De mivel nagyobb már a gyerek és ez második babakocsi lenne, én valami olcsó és totál egyszerű verziót keresek, nem kell pl. hordozó és hasonlók.

Most egy 3 kerekű BabyPoint Mark 3-unk van, amivel elégedett voltam eddig, de egy kézzel nem tolható (az első kereke össze-vissza bolyong) és ugye ha a fiam sétálni akar (főleg parkokba szoktunk járni), nem tudom a kezét is fogni, meg a kocsit is tolni. Az sem mellékes, hogy ez is "csak" 6 kilós, de a gyerek meg natúr 12, plusz a cucc... az már min. 20 kg és nincs lift a házban, egyedül meg a gyerekem még nem tud lépcsőzni. Plusz azért még előfordul, hogy elalszik a kocsiban...

Szóval erre keresek megoldást.

2012. márc. 21. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

nekünk ilyen van,én nagyon szeretem,

-könnyen kezelhető,

-nagyon könnyű (5,5kg),

-egyszerű nyitni-csukni (esernyőre csukható),

-első kerék bolygósitható,

-5 pontos biztonsági öv,

-kicsi (ami nekem fontos volt a tárolás miatt).

2012. márc. 21. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!