Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnátok nekem ötleteket adni?

Tudnátok nekem ötleteket adni?

Figyelt kérdés

Áprilisban lesz 1 éves a kislányom, és fogalmam sincs, hogy milyen ajándékot kapjon!? Idáig egyik játéka sem kötötte őt le. A játéktárolós doboz mellette van, és úgy szokott velük játszani, hogy kiveszi őket, egymáshoz ütögeti, valamit csak kivesz, és már dobja is el...Szóval inkább csak "kalapál" :-) Így ez okból kifolyólag nem is tudom, hogy mi kötné le? Az ásványvizes üveget jobban értékeli, mint bármilyen játékot.. :D

Gondoltam rá, hogy egy triciklit kapna tőlünk, de még ki kéne találni, hogy a mama mit vegyen...

Tanulókutya, formabedobó csiga, tanuló asztal, tanulószék? Ugráló zebra? Bármit mondhattok, akármit, nagyon megköszönném! :-)

2012. márc. 20. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Van fischer price-nak kalapácsolós játéka, színes és zenél és le kell nyomkodni a fejecskéket. Vagy ha nagyon szeret ütni, rázni én kis hangszert vennék, mini dob, rumba tök, xilophon.
2012. márc. 20. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:

A tanulókutya és a hozzá hasonlók,csak pénz lenyúlás. Kevés babát érdeklik. Egy évesen a triciklit még nem tudja hajtani.

Képeskönyvet,vagy egymásba rakható játékokat próbálj venni.

2012. márc. 20. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez normális, így fejleszti magát, hogy a kalapálás által kitapasztalja a tárgyak hangját, anyagát, egyéb tulajdonságait. Ez a fejlődés egy szakasza, minden gyerek átesik rajta, ilyenkor bárminek örül, és bármivel kalapálni fog.

Ha valami mást szeretnél, lehet kis bicikli vagy építőjáték, ilyen korban ezek is jó készségfejlesztők.

2012. márc. 20. 19:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Játszósátor, és hozzá 100 db-os kislabda.
2012. márc. 20. 19:39
 5/9 A kérdező kommentje:
A tricikli az olyan lenne, ami 10 hónapos kortól használható. Van hozzá karfa, plusz lábtartó, mert a pedálig még nem igen érne el a lába. A tanulókutyában meg én sem voltam biztos. Amikor kisebb volt, akkor is néztem, mert ugye az van rá írva, hogy 6hónapos kortól, de szerintem még most sem kötné le, és nem hiszem, hogy csak egy plüss kutya tudná megtanítani a testrészeket... :-)
2012. márc. 20. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Tavaszi böngésző könyv.

Lányom ajándékba kapta, nem is tudtam mi ez, de egy hihetetlen klassz könyv! Teli van mindenféle rajzzal, állatokkal, emberekkel, játékokkal, használati tárgyakkal, kocsikkal stb. Olyan dolgokat is találhattok benne, amit nem látna a gyerkőc, és így megismerkedhet mindennel. Ő mutogatja, nézegeti és meg magyarázok mellé. Lányom iszonyat sokat tanult belőle, csak ajánlani tudom!

Itt egy link:

[link]

2012. márc. 20. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, ne zavarjon meg hogy 3-6 éveseknek ajánlják, lányom is 1 évesen kapta és imádja azóta is!
2012. márc. 20. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Az én fiam is így unta magát minden játékkal. Aztán megkapta ezt. Még a baba kocsis sétákhoz is vinni kellett annyira szerette. :D

atek.vatera.hu/babajatek/keszsegfejleszto_jatek/nyitogatos_babafoglalkoztato_keszsegfejleszto_1539617108.html

2012. márc. 20. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
szia!mintha a fiamról írnál!Ráadásul ő is áprilisban lesz 1 éves:)( 27.én) semmi játéka nem érdekelte csak a mászás,pakolás,rombolás,dobálás:)Most kapott egy ilyen "várost": [link] és nagyon -nagyon szereti!Elvan vele egyedül is pakolja a kockát élvezi ha zenél mert sikerült eltalálni stb...én bátran ajánlom jó kis játék!Azonkívül most,hogy bejött a jó idő még karácsonyra kapta ezt a taxit,most tudja használni na és ezt is imádja: [link]
2012. márc. 21. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!