Tudnátok nekem ötleteket adni?
Áprilisban lesz 1 éves a kislányom, és fogalmam sincs, hogy milyen ajándékot kapjon!? Idáig egyik játéka sem kötötte őt le. A játéktárolós doboz mellette van, és úgy szokott velük játszani, hogy kiveszi őket, egymáshoz ütögeti, valamit csak kivesz, és már dobja is el...Szóval inkább csak "kalapál" :-) Így ez okból kifolyólag nem is tudom, hogy mi kötné le? Az ásványvizes üveget jobban értékeli, mint bármilyen játékot.. :D
Gondoltam rá, hogy egy triciklit kapna tőlünk, de még ki kéne találni, hogy a mama mit vegyen...
Tanulókutya, formabedobó csiga, tanuló asztal, tanulószék? Ugráló zebra? Bármit mondhattok, akármit, nagyon megköszönném! :-)
A tanulókutya és a hozzá hasonlók,csak pénz lenyúlás. Kevés babát érdeklik. Egy évesen a triciklit még nem tudja hajtani.
Képeskönyvet,vagy egymásba rakható játékokat próbálj venni.
Ez normális, így fejleszti magát, hogy a kalapálás által kitapasztalja a tárgyak hangját, anyagát, egyéb tulajdonságait. Ez a fejlődés egy szakasza, minden gyerek átesik rajta, ilyenkor bárminek örül, és bármivel kalapálni fog.
Ha valami mást szeretnél, lehet kis bicikli vagy építőjáték, ilyen korban ezek is jó készségfejlesztők.
Tavaszi böngésző könyv.
Lányom ajándékba kapta, nem is tudtam mi ez, de egy hihetetlen klassz könyv! Teli van mindenféle rajzzal, állatokkal, emberekkel, játékokkal, használati tárgyakkal, kocsikkal stb. Olyan dolgokat is találhattok benne, amit nem látna a gyerkőc, és így megismerkedhet mindennel. Ő mutogatja, nézegeti és meg magyarázok mellé. Lányom iszonyat sokat tanult belőle, csak ajánlani tudom!
Itt egy link:
Az én fiam is így unta magát minden játékkal. Aztán megkapta ezt. Még a baba kocsis sétákhoz is vinni kellett annyira szerette. :D
atek.vatera.hu/babajatek/keszsegfejleszto_jatek/nyitogatos_babafoglalkoztato_keszsegfejleszto_1539617108.html
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!