7 hónapos babának milyen barackot lehet adni mi a jobb a mirelitt vagy az üveges? Sajnos még frisset nem tudok venni neki.
Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 14:18
1/7 anonim válasza:
Üveges, de nem befőtt, amit durván cukroznak, hanem bébiétel.
A mirelit nagyon rossz, amikor kiolvad, löttyedt lesz, szerintem csak sütésre alkalmas.
2/7 anonim válasza:
A mirelit jobb az üvegesnél, viszont az idénygyümölcsben van mindig a legtöbb vitamin.
3/7 anonim válasza:
amíg nincs idénygyümölcs,mindenféle képpen babykaja!
4/7 anonim válasza:
mirelit jobb mert abban tobb a megmaradt vitamin mivel leszedes utan fagyasszak. De mindegy melyiket adod lehet mindkettot, te dontsd el melyiket akarod!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!Eddig a bébikajcit adtam neki alma-barack.De az hogy egész héten azt egye elég drága minden napra sajna.Ezért lenne jobb megoldásnak a mirelitt vagy üveges.
2012. márc. 20. 15:21
6/7 sumergo válasza:
Én maradok az üvegesnél, mert szerintem mivel babáknak készül, szigorúbbak az előírások vegyszermaradványra, mint a mirelitnél. Legalábbis nagyon remélem! Amúgy ez a frissen vettekre is vonatkozik (most), mert ha messziről hozzák, bizony útközben kezelik ezzel-azzal, hogy frissnek tűnjön!
7/7 anonim válasza:
miert nem adsz neki almat lereszelve, banant osszenyomkodva, kortet lereszelve? ezeket lehet frissen is kapni es akkor nem kell mirelit vagy uveges, ha igazan jot akarsz neki adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!