9hósómnak már adhatok borsót héjastul pürésítve vagy még mindig át kell passzírozni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 10:29
1/6 anonim válasza:
én 1 évig passzíroztam a főzeléket, ha más ételben, kisebb mennyiségű borsó volt, azt héjastul adtam.
2/6 anonim válasza:
Én ma pont ezt főzök 9 hónaposomnak, nem is először. Leírom, én hogyan szoktam.
Megfőzök egy kis csirkemellet, amikor már puhul, beledobom a krimplit, borsót. Ha készre főtt, összeturmixolom sajttal, és olivaolajjal (1 dl főzelék, 1 kávéskanál olivaolaj). Nem passzírozom a borsót. Eddig nem volt tőle baja, gondolom, már nem is lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
és főtt rizs is adható?
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 20. 11:17
4/6 anonim válasza:
Rizs biztosan adható, hiszen egy csomó tápszerben, tejpépben is benne van. Én ennyi idősen már tésztát is szoktam turmixolni a húsleveshez.
2. vagyok
5/6 A kérdező kommentje:
köszi!
Akkor ma ugyan azt fogja enni az én picim is, mint a tied csak rizzsel:)
2012. márc. 20. 11:20
6/6 anonim válasza:
Én sosem passzíroztam a borsót, már az 1. alkalommal a haját is turmixoltam. Semmi baja nem volt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!