Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiús anyukák! Hány hónapos...

Fiús anyukák! Hány hónapos korban kezdtétek a kisfiatok fütyijén a bőrt hátrahúzni?

Figyelt kérdés
A mienken csak egy icipici lyuk van, nem lehet hátrahúni. A gy.orvos tanácsára 1 éves koráig nem nyúltam hozzá. Most lesz 13 hós.
2009. jún. 12. 16:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
én már 3 hónapos kóra óta,mivel,sok kisbabának már 7-8 hónaposan van figymaszükülete,akkor miért mondják,hogy 1 éves koráig ne nyúljunk hozzá?!
2009. jún. 12. 16:39
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
nekem is 1 éves kort mondott a gyerekorvos, de én elkezdtem olyan 8 hónaposan. nem minden nap húztam akkor még, de olyan 2 naponta. 1 éves kora óta minden nap húzogatom, amennyire engedi...
2009. jún. 12. 16:48
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Az én kisfiam is 13 hós,és eddig nem húzogattam.A dokink megnézte,és azt mondta rendben van.Az övén is csak pici lyuk van,de nagy sugárban pisil,az a lényeg.Én most kezdtem húzogatni,egyáltalán nem erőltetem,csak annyira,amennyire engedi(a bőr).
2009. jún. 12. 16:52
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

Szió!

Én anyukám tanácsára már az első hónapban elkezdtem,mindig csak egy icipicit húztam a bőrt, ameddig feljött, nem erőltettem, most 4 hónaposak vagyunk, s már teljesen feljön.

Nem szabad 1 éves korig halogatni mert utána már sajnos sokkal nehezebb, de úgy tudom, hogy 2-3 éves koráig kell rendeződnie.

2009. jún. 12. 17:01
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
én is védönö tanácsára pici korában kezdtem már el,és semmi baja!
2009. jún. 12. 17:08
 6/12 anonim ***** válasza:
25%

Itt sokmindent megtudhatsz:

[link]

2009. jún. 12. 17:45
 7/12 anonim ***** válasza:
27%
Nekünk azt mondta a gyerekorvos hogy már az első fürdetéstől kezdve kell, úgy is csináljuk minden este, most 4 hós.
2009. jún. 12. 20:48
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
én 2 hónapos kora óta húztam a kukiját (persze amennyire csak lehetett!!) Az egyik barátnőmnek a fiát egy éves korában műteni kellett a kukijával ugyanis annyira letapadt neki, hogy a gyerekorvos nem tudta már lehúzni neki!!! Szóval én azt mondom, hogy az orvosokban nem lehet megbízni!!!!! Persze mindenki maga dönti el, hogy miben hisz!!
2009. jún. 12. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A keresztfiamnak (4 éves)is a gyerekorvos annyira felhúzta nagy búzgon hogy felrepedt, tesóm elvitte urológushoz aki teljesen kiakadt ezen az elavult, brutális módszeren és azon hogy a gyerekorvosok a mai napig nem tudják, hogy 6 éves korig nem szabad hozzányúlni a kukihoz, mert ez természetes folyamat és addig normalizálódik.Még a szaklapot is mutatta amiben tájékoztatják az orvosokat erről. A kerfiamnak a felhúzogatás, felsértés miatt heggessedés lett és még rosszabb lett a helyzet.De még így se kellett műteni, hanem fél év múlva kontroll.Szegény fiúka ha hozzáérnek a kukijához, ha fáj, ha nem sír, gondolhatjátok milyen trauma ez nem is beszélve a későbbi berözgződésekről. Szörnyű.
2009. jún. 12. 22:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden baba természetes fitymaszűkülettel születik, 1 éves korig nem szabad bántani, a doki akkor mondja meg, h húzogassuk, v ne. de sajnos minden doki mást mond. az enyém azt, h 3 éves koráig ne bántsam
2009. jún. 13. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!