Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a pici baba (2 hónapos)...

Ha a pici baba (2 hónapos) után igényeltem a tgyás-t, akkor nem kapok gyes-t a nagy (2.5 éves) után?

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
pontosan, egyszerre csak egy ellátást kaphatsz. nem gyerekenként jár.
2012. márc. 19. 13:39
 2/7 A kérdező kommentje:
A tgyást már kellett volna kapnom,mert még nem kaptam semmit.Mert ha már kapnom kellett volna,akkor utánajárok,hogy mi van!
2012. márc. 19. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Akinek mg 5 gyerek van, az ötsztör kapja a gyest, tgyást, gyedet.
2012. márc. 19. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Járj utána, már kapnod kellene... A GYES-t lehet, hogy ilyenkor le kell mondani, mert lehet, hogy addig nem jár a másik ellátás?!
2012. márc. 19. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagyis úgy értem, hogy lehet, hogy neked kell lemondani. Az tuti, hogy nem jár a 2 egyszerre.
2012. márc. 19. 14:23
 6/7 A kérdező kommentje:
A gyes-t még meg sem igényeltem,de még tgyás-t sem kaptam,pedig azt már igényeltem.Akkor utánajárok,hogy mi van a tgyás-al.
2012. márc. 19. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ugyanebben a helyzetben voltam.Sajnos egyszerre csak egy ellátás jár,tehát a gyes-s le kell mondanod,gondolom a tgyás-sal jobban jársz/mármint nagyobb összeg/.Ami minden gyermek után jár az a családi pótlék/én a két gyerek után 26600ft-ot kaptam/.
2012. márc. 19. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!