Van itt olyan, akinek a babája feszes volt? Miben nyilvánult meg? Hordtátok Dévényre? Segített?
Eleinte utált hason lenni, mert a háta felül volt feszes, és húzódott hason. Hason többnyire igyekezett emelni a fejét, mert úgy nem húzódott annyira. Sokat repülőzött. Sokszor egyértelműen látszott, hogy kényelmetlen neki hason csak úgy, hogy kezei normál pózban vannak, mintha az izom húzta volna össze hátra a kezecskéit.
Nem jártunk dévényeshez, mert külföldön élünk, és itt nincs. Sima gyógytornászhoz vittem 2 hónaposan, akkor a bal oldalát preferálta, ezzel kerestem meg. Mutatott gyakorlatokat, amiket itthon végeztünk, és rendbe jött, kimozogta.
Köszi!
Nálunk is ez a gond! Nem akarja letenni a fejét!
A keze mondjuk nálunk elöl vannak, csak a fejét tartja nagyon!
Járunk Dévényre, már javult valamennyit!
A te babádnak volt lemaradása? Gondolok itt arra,hogy mondjuk később forgott vagy ilyesmi?
Semmi lemaradása nem volt, sőt! Nem volt 4 hónapos, mikor hasra fordult, 1 hónap múlva vissza. Ugyanakkor, 5 hónaposan kezdett kúszni, ez hozta meg igazán a sikereket, ezzel mozgatta leginkább azt az izomcsoportot, amire szüksége volt. 7 hónaposan ült magától és felállt, 8 hónaposan mászott, ami szintén sokat segített a hátán. De persze mind az otthoni tornának köszönhető. Most 1 éves, 1 hónapja stabilan jár, az utcán, cipőben, nagykabátban is. Ne aggódj, a dévény módszerről csodákat regélnek.
De ha kicsi lemaradása is lenne, amiatt sem kell aggódnod, biztos, hogy jó kezekben van.
Köszi!
Mi járunk Dévényre és bár már látok javulást, valahogy többet vártam tőle!
Főleg úgy,hogy elvileg csak a nyaka feszes. A karjaival, lábaival nincs gond.
Elsőtől kérdezném,hogy milyen gyakorlatokat csináltatok otthon?
Második! Persze, írjál privit nyugodtan!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!