Muszáj venni a babának utazóágyat/járókát?
A kettő funkciója nem egyezik.
Az utazóágy, mint a nevében is benne van, leginkább utazáshoz jó, szerintem nagyon praktikus, nálunk használatban van, illetve a nagyinál is jól jön.
Nem tudom mekkora babáitok vannak, de nekem megnyugtató, hogy abból nem esnek ki...
A járóka is nagyon praktikus, mi kicsi lakásban laktunk, két gyerekkel 43 m2-en, és nekem pont azért volt jó, mert nem tudtam volna mindent felpakolni, ami veszélyes, mert nem volt hová, így ha nem tudtam 100%-ig figyelni, akkor járókában voltak. Az enyémeket születéstől bele tettem (állítható magasságú fa járóka), és szerették. Egy fajta kuckó is volt, ha pl. a nagy piszkálta a kicsit, az meg egyedül akart játszani, még bele is kéredzkedett.
Egyébként tényleg nem "muszáj", csak jó lehet. Nektek kell látni, mi és hogy praktikus.
Második vagyok.
Egyébként gyermeke válogatja. Az én fiam pl. visítana, ha "bezárnám" egy járókába. Nagyon nagy a mozgásigénye, neki nem lenne elég az a terep. Mi 30 nm-en élünk, leteszem a szőnyegre és szépen körbemászkálja a szobát, míg én teszek-veszek. Ha valami olyat csinálok, beteszem az ágyába arra a pár percre.
Egyébként utazóágy.. Ha valaki a nagyikhoz utazik, oda szerintem fölösleges megvenni. Ha szállodába mész, biztosítanak ágyat a picinek. Esetleg akkor van értelme, ha apartman házba utaztok, de kétlem, hogy ez havi szintem történne, évi 1-2 alkalomért pedig nem éri meg megvenni. (szerintem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!