Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Muszáj venni a babának utazóág...

Muszáj venni a babának utazóágyat/járókát?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekünk se utazóágyunk, se járókánk nem volt. Panelba lakunk, el sem fért volna. De megvoltam nélküle, nem hiányzott. Ha valami olyat csináltam, akkor a kiságyban volt, vagy akkor csináltam amikor aludt. Amikor főztem, pici korában a hordozóba volt, utána amikor már nagyobbacska lett akkor a közlekedőbe letettem egy nagy paplant, azon eljátszott. Utána meg amikor már tudott ülni, akkor meg elpakolgatta a műanyag kotlikat a konyhában akár 1 órán keresztül is. 3 éves már, de sosem érte konyhai baleset vagy ilyesmi, mert ott mászkált a lában között amikor főztem.
2012. márc. 18. 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Én sem veszek egyiket sem. Járóka el sem férne, utazóágy meg.. Ha nagyikhoz megyünk, az én szüleimnél van egy kiságy, anyósoméknál pedig nagyágyon alszik körbebarikádozva, hogy ne forduljon le.
2012. márc. 18. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:
első vagyok. Anyukáméknál is van kiságy, anyóséknál szintén a nagy ágyon aludt körbepárnázva.
2012. márc. 18. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:

A kettő funkciója nem egyezik.

Az utazóágy, mint a nevében is benne van, leginkább utazáshoz jó, szerintem nagyon praktikus, nálunk használatban van, illetve a nagyinál is jól jön.

Nem tudom mekkora babáitok vannak, de nekem megnyugtató, hogy abból nem esnek ki...

A járóka is nagyon praktikus, mi kicsi lakásban laktunk, két gyerekkel 43 m2-en, és nekem pont azért volt jó, mert nem tudtam volna mindent felpakolni, ami veszélyes, mert nem volt hová, így ha nem tudtam 100%-ig figyelni, akkor járókában voltak. Az enyémeket születéstől bele tettem (állítható magasságú fa járóka), és szerették. Egy fajta kuckó is volt, ha pl. a nagy piszkálta a kicsit, az meg egyedül akart játszani, még bele is kéredzkedett.

Egyébként tényleg nem "muszáj", csak jó lehet. Nektek kell látni, mi és hogy praktikus.

2012. márc. 18. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Egyébként gyermeke válogatja. Az én fiam pl. visítana, ha "bezárnám" egy járókába. Nagyon nagy a mozgásigénye, neki nem lenne elég az a terep. Mi 30 nm-en élünk, leteszem a szőnyegre és szépen körbemászkálja a szobát, míg én teszek-veszek. Ha valami olyat csinálok, beteszem az ágyába arra a pár percre.

Egyébként utazóágy.. Ha valaki a nagyikhoz utazik, oda szerintem fölösleges megvenni. Ha szállodába mész, biztosítanak ágyat a picinek. Esetleg akkor van értelme, ha apartman házba utaztok, de kétlem, hogy ez havi szintem történne, évi 1-2 alkalomért pedig nem éri meg megvenni. (szerintem!)

2012. márc. 18. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:
utazóágyunk van,mert anyukámékhoz,és apukámékhoz is kell,anyósoméknál van egy babaágy,és van egy babakarámunk is,járókánál sokkal jobb,nagyobb helye van,összecsukható,és így tudok házimunkát is csinálni(egy hét múlva lesz 11 hónapos)
2012. márc. 18. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
még annyit hogy kb 2m2 es saját kuckója van,szokott kint is mászkálni,de akkor folyamatosan figyelni kell,elehetetlen lenne bármit is csinálni
2012. márc. 18. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!