Mi a véleményetek a Szofi és a Medárd névről?
Figyelt kérdés
32 hetes kismama vagyok és még nem tudjuk a nemét...talán a jövő héten megtudjuk :-)2012. márc. 17. 15:19
11/14 anonim válasza:
Nekem is tetszik mindkettő.Jóformán lehetetlen olyan nevet találni,amit nem adtak már ezerszer,így én ezt nem venném szempontnak.Amúgy az én ismerősi körömben sem Szofi,de főleg nem Medárd nincsen.
12/14 anonim válasza:
Nekem a Medárd nem tetszik,ráadásul nagyban ki van téve gyerekkorban a csúfolásnak:medál...
A Szofi viszont nagyon tetszik...nekem nem is jutott eszembe róla a cigi pedig én is vmikor bagóztam!Viszont abban igazuk van az előzőeknek,hogy tényleg sokmindenkinek a cigi jut róla eszébe...akkor inkább tényleg a Szófia jobb!
13/14 anonim válasza:
A Medárd nagyon tetszik, szívesen adnám a kisfiamnak. A Szofi ezzel szemben mindig a cigarettára emlékeztet. A Zsófia szerintem sokkal jobb.
14/14 anonim válasza:
Medárd tetszik, Szofi nem tetszik (nekem a cigi ugrik be róla, nekem ez nem "komoly" név, becenévnek elmegy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!