Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Szofi és...

Mi a véleményetek a Szofi és a Medárd névről?

Figyelt kérdés
32 hetes kismama vagyok és még nem tudjuk a nemét...talán a jövő héten megtudjuk :-)

2012. márc. 17. 15:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik mindkettő.Jóformán lehetetlen olyan nevet találni,amit nem adtak már ezerszer,így én ezt nem venném szempontnak.Amúgy az én ismerősi körömben sem Szofi,de főleg nem Medárd nincsen.
2012. márc. 17. 21:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem a Medárd nem tetszik,ráadásul nagyban ki van téve gyerekkorban a csúfolásnak:medál...

A Szofi viszont nagyon tetszik...nekem nem is jutott eszembe róla a cigi pedig én is vmikor bagóztam!Viszont abban igazuk van az előzőeknek,hogy tényleg sokmindenkinek a cigi jut róla eszébe...akkor inkább tényleg a Szófia jobb!

2012. márc. 17. 21:12
 13/14 anonim ***** válasza:
A Medárd nagyon tetszik, szívesen adnám a kisfiamnak. A Szofi ezzel szemben mindig a cigarettára emlékeztet. A Zsófia szerintem sokkal jobb.
2012. ápr. 2. 20:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Medárd tetszik, Szofi nem tetszik (nekem a cigi ugrik be róla, nekem ez nem "komoly" név, becenévnek elmegy).
2012. ápr. 3. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!