Milyen ülést vegyek hordozó utánra? Kisfiam 5 hónapos és 6,5 kg,68 cm. Gyerekülést szeretnénk neki venni kb 25-30 eft-ig. Milyet vegyünk? Konkrét márkákat, linkeket várok.
Még nem tud ülni,de már kezdi kinőni a gyerekhordozót és nagyon üvölt benne.
0-18kg?9-25kg?Mindenképp dönthetőt szeretnék,mert sokszor megyünk több száz kilométert is az autóval.Segítsetek,légyszi.Tapasztalatok nagyon érdekelnek,minden jó tanácsot szivesen veszek.
nem tudom milyet válasszak??? a 0-18kgra sokan mondják azt,hogy nem túl széless,télen overálban kényelmetlen mondjuk egy 2 éves manónak.nem szeretnék 1 év múlva újat venni ezért.ha 9-...kgig veszek,olyat ami dönthető,akkor abba belerakhatom már most?nem baj,ha még csak 6,5kg? igazából csak egy hónap múlva megyünk nyaralni,addig még hízik.segítsetek,holnap tudunk menni vásárolni,utána párom nem lesz itthon 3 hétig
kedves két utolsó válaszoló!nagyon szépen köszönöm,hasznos volt amiket írtatok.nem is gondoltam ilyenre,hogy beüti a térdébe a fejét
a 9-36kg én is nagyon durva eltérésnek tartom,ott már nagyon nagy a két méret között a különbség
maradok a 0-18kgig.2-3 év múlva úgyis szeretnénk kistesót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!