A Lipton zöld teában van koffein?
zold tea-van
vörös (rooibos) teaban nincs
viz, vagy ha mindenaron tea,kamilla (mértékkel az is!) cukrozni nem kell ha nincs szorulasa, de akkor meg anizs komenyteat..
Hát, szerintem jobb lett volna a sima víz. A víztől nem lesz semmi baja a gyereknek, és ráadásul nem rossz dolog, ha megszokja, hogy vizet is kell inni, nem csak cukrozott leveket.
A zöld tea "pörgeti" a szervezetet, gyerekeknek sem a zöld, sem a fekete tea nem adható!
Gyümölcs alapú teák, vörös tea - rooibos (ebben nincs koffein), kamilla mértékkel, édeskömény, ánizstermés, csipkebogyó, hárs..
Én vagy rooibos teát főzök, vagy csipkebogyót. Ha beteg, a Herbária babamosoly kamillás-hársos teáját. Szorulásra kamillát.
Hasfájásra nekünk anno az ánizstermés jó volt, az édesköménytől nagyon begörcsölt.
Nagyon ritkán cukrozom neki, és sima vizet is szoktam vele itatni, hogy ne szokja meg, hogy csak ízesített dolgokat kap.
Szerintem maradjatok a víznél, ha szomjas a baba. Vagy vigyél neki általad főzött teát cumisüvegben, azt adhatja nyugodt szívvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!