Miért kell szegénynek titulálni azt, aki nem tudott szoptatni?
3 hónapos a babám. Szinte egy percig sem tudtam szoptatni!
Sétálás közben összefutottam 3 anyukával és 15 perces sajnálkozás volt,hogy nem tudtam szoptatni.
Persze, nem örültem neki, de azért fel nem akaszottam magam. Csak annyira meglepett a szegényezés,hogy még reagálni sem tudtam!
Mit reagáljak,ha mégegyszer szóba kerül ez?
Én négy hónapig szoptattam, és mégis mindenkitől kaptam a lesajnáló szöveget, meg tekitetet. Először próbáltam magyarázkodni, h mindent megtettem, stb (mivel tényleg így volt), aztán elegem lett, mivel senkinek semmi köze. Azóta, ha valaki megérdezte, h szoptatok-e, attól függően, h mennyire volt közeli az illető, vagy azt válaszoltam, hogy "nem", vagy pedig azt, hogy "ne haragudj, de ez nem tartozik rád, szia".
És ha valaki elezdett szövegelni, akkor annak egyszerűen megmondtam, hogy ne haragudj, de nem érdekel a véleményed.
Nem fogok senkivel sem jópofizni.
Amúgy két éves a gyerekem, most volt életében először beteg, a bölcsiben szedett be egy náthát.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!