Mivel kenjem be 1éves kisfiam bőrét? Pelenkázásnál iszonyúan sír, mert a kis zacsija alatt és mellett a hajlatban nagyon vörös a bőre szegénynek.
Figyelt kérdés
Mi lehet ez?Nem kiütés,hanem egybefüggő vörös folt.Fürdés közben,ahogy a víz hozzáért nem sírt,nem csipte, de pelenkázásnál ahogy rákenem a krémet,nagyon sír.Babylove pel.kiüt.elleni krémet használunk, ami elvileg nem alergizál, semmi szinezőanyag,vagy illatanyag nincs benne és eddig soha nem volt gond.Ma hígabbat kakilt,mint máskor,lehet,hogy attól van?Mit vegyek neki?Köszönöm.2010. okt. 5. 20:24
1/13 anonim válasza:
Szia. Próbáld meg a patikai krémet. Illetve vidd el a dokihoz, lehet allergia (pl: ételre). Nem evett új ételet? Sokáig volt pisis pelusban?
2/13 anonim válasza:
Sudocrémet próbáld meg az nagyon jó sokmindenre,patikában vagy dm,rossmann üzletekben is kapható,nekünk bevált,még égésre is használt!
3/13 anonim válasza:
Sudocrem vany Neogranormon krém, ezeket javaslom.
5/13 anonim válasza:
a neogranormon szárítja a bőrt, azt szerintem ne kend rá. de a sudocrem jó
6/13 A kérdező kommentje:
Ma adtam neki először rántottát, de elvileg már találkozott a tojásfehérjével minimális mértékben,egyszer-kétszer,mikor tésztát evett.A tojássárgáját meg már eszi egy ideje, semmi gond nem volt vele.Ettől is lehet?Bár ezt reggel ette és rá egy órára már olyan volt a bőre,akkor talán a kaki lehet az oka.Épp fogzik is,talán ettől is lehet...
2010. okt. 5. 20:50
7/13 anonim válasza:
Patikában kevert krém. A doktor felírja receptre. Annál jobb nincs (legalább is nekünk).
A kisfiamnak is volt hasonló problémája. Ha kicsit hígabb a széklete azonnal ilyen piros és érzékeny lesz neki.
8/13 anonim válasza:
Patikai krém +piros ecsetelő.Minden nap van egy ilyen kérdés.A védőnők ilyenkor hol vannak?Amikor velünk ez történt,én felhívtam őt,és egyből ezt javasolta.
9/13 anonim válasza:
A patikai Boraxos popsikrém pár napon belül rendbe hozza!
10/13 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy ne találgass, vidd el az orvoshoz. Nekünk most éppen ilyen foltos kiütéses időszakunk van, és hiába próbáltam itt olvasott sudokremmel, meg Canestennel, meg a már korábban másik fajta kiütésre kapott boraxos ecsetelővel és boraxos krémmel kenegetni, csak egyre terjedt a folt. Felhívtam a dokit, és azt mondta, mindenképpen látnia kell, mert nincs két egyforma kiütés, nincs rá két egyforma kezelési mód. Így elmentünk hozzá, és felírt egy ecsetelőt, amit sudokremmel kell használnunk. Szóval a helyedben én elvinném dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!