Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel kenjem be 1éves kisfiam...

Mivel kenjem be 1éves kisfiam bőrét? Pelenkázásnál iszonyúan sír, mert a kis zacsija alatt és mellett a hajlatban nagyon vörös a bőre szegénynek.

Figyelt kérdés
Mi lehet ez?Nem kiütés,hanem egybefüggő vörös folt.Fürdés közben,ahogy a víz hozzáért nem sírt,nem csipte, de pelenkázásnál ahogy rákenem a krémet,nagyon sír.Babylove pel.kiüt.elleni krémet használunk, ami elvileg nem alergizál, semmi szinezőanyag,vagy illatanyag nincs benne és eddig soha nem volt gond.Ma hígabbat kakilt,mint máskor,lehet,hogy attól van?Mit vegyek neki?Köszönöm.
2010. okt. 5. 20:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Próbáld meg a patikai krémet. Illetve vidd el a dokihoz, lehet allergia (pl: ételre). Nem evett új ételet? Sokáig volt pisis pelusban?
2010. okt. 5. 20:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sudocrémet próbáld meg az nagyon jó sokmindenre,patikában vagy dm,rossmann üzletekben is kapható,nekünk bevált,még égésre is használt!
2010. okt. 5. 20:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Sudocrem vany Neogranormon krém, ezeket javaslom.
2010. okt. 5. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekünk is a Sudocrem vált be!
2010. okt. 5. 20:36
 5/13 anonim ***** válasza:
a neogranormon szárítja a bőrt, azt szerintem ne kend rá. de a sudocrem jó
2010. okt. 5. 20:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Ma adtam neki először rántottát, de elvileg már találkozott a tojásfehérjével minimális mértékben,egyszer-kétszer,mikor tésztát evett.A tojássárgáját meg már eszi egy ideje, semmi gond nem volt vele.Ettől is lehet?Bár ezt reggel ette és rá egy órára már olyan volt a bőre,akkor talán a kaki lehet az oka.Épp fogzik is,talán ettől is lehet...
2010. okt. 5. 20:50
 7/13 anonim ***** válasza:

Patikában kevert krém. A doktor felírja receptre. Annál jobb nincs (legalább is nekünk).

A kisfiamnak is volt hasonló problémája. Ha kicsit hígabb a széklete azonnal ilyen piros és érzékeny lesz neki.

2010. okt. 5. 20:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Patikai krém +piros ecsetelő.Minden nap van egy ilyen kérdés.A védőnők ilyenkor hol vannak?Amikor velünk ez történt,én felhívtam őt,és egyből ezt javasolta.
2010. okt. 5. 20:59
 9/13 anonim ***** válasza:
A patikai Boraxos popsikrém pár napon belül rendbe hozza!
2010. okt. 5. 21:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy ne találgass, vidd el az orvoshoz. Nekünk most éppen ilyen foltos kiütéses időszakunk van, és hiába próbáltam itt olvasott sudokremmel, meg Canestennel, meg a már korábban másik fajta kiütésre kapott boraxos ecsetelővel és boraxos krémmel kenegetni, csak egyre terjedt a folt. Felhívtam a dokit, és azt mondta, mindenképpen látnia kell, mert nincs két egyforma kiütés, nincs rá két egyforma kezelési mód. Így elmentünk hozzá, és felírt egy ecsetelőt, amit sudokremmel kell használnunk. Szóval a helyedben én elvinném dokihoz!
2010. okt. 6. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!