Akinek a babója szopizza az újját és még plusszba valami plüst, vagy rongyot tart a kezébe, neki volt az ágyába valami?
Az enyém nem rongyizik.
Csak az ujját szopja azt is csak elalvásig és csak a jobb kezén a hüvelykujját és mindig így a bal arcára fekszik hason.
A bal ujjacskát még egyszer sem vette a szájába szopi célra.
11 hós kisfiú
Szia!
Nálunk naggyon nagy kedvenc az ujjszopi és a textil pelus de anniyra h amint meglátja a pelust rögtön bekapja az ujját és hajtja le a fejét,bújik a pelushoz ha álmos ha nem!Sőőőőőt az ágyába a rácsok közé fűztem törölközőt és alváskor azzal nyugtatja magát h a odabújik,a kis ujjaival bizergálja közben szopizza az ujját!
Én sem tudom mitől van ez,1x csak jött ez a pelus simiző,odabújó mánia!De nagyon édes!Volt h ah hajolt a pelushoz félig becsukta a szemét,szopta az ujját és koppant a kis feje mert a parkettán volt a pelenka!de az sem zavarta meg!Teljes mámorba van ilyenkor!
A gyerekek szeretnek valamit elalvás előtt szopizni.Ha a rongy a kedvenc,akkor jó ha kettő van belőle,és naponta cserélitek,mert ha elveszed kimosni,akkor nem biztos,hogy elfogadja,mert nem olyan " ízű" , mint a megszokott.
Ezért jobb a rongy,mint egy plüssállat,mert azt ha kimosod,lehet,hogy cirkuszol,és nem fog elaludni.
Többszörös tapasztalat a családban.
nálunk a textilpelus az alvós rongy - azt gyűri be a kis öklével együtt a szájába, simizi vele az orrát, arcát
szerintem onnan jött, hogy finom tejcsi illata van (azzal törlöm a szopi után a száját, azzal büfiztetem), ami kellemes, megnyugtató illat a számára - a szopizás, az anya illata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!