Csak engem zavar ez?
pfffff..... én is ki lennék tőle, az biztos. :D
Szerintem óvatosan szólhatsz nekik, hogy fordítva csinálnák-e? Mármint, kevergesse azzal a kanállal a kávéját, amit a baba nyalogatott előtte... Ha ez nem tetszik nekik, akkor el lehet mondani, hogy ők se dugják már a gyerek szájába a használt kanalat.
Ha meg megcsinálják, akkor úgy kell nekik. XD
Szerencsére nem fordult elő ilyen, pedig a nagyszülők nálunk is tudnak érdekes dolgokat produkálni. :)
Viszont az én lányom 14 hónaposan azt csinálja, hogy próbál egyedül enni és a kanalával egy falatot a saját szájába tesz, egyet az enyémbe... Na itt mit csináljak? :D
Mert amúgy én a cumisüvegén sem nyaltam le a cumiját soha... amíg azt is nem dugta a számba, hogy adjon nekem inni. :D
Annyira édes, hogy megkínál! Nem mondom neki, hogy ne csinálja! :D :D :D
én csak anyósomól vagyok idegbeteg.
ő dohányzik és utána amikor eszik vagy iszik akkor odaadja a kanalat a lányomnak aki mér veszi is a szájába,
gőzöm sincs hogy mondjam neki hogy a büdös cigis pofája után ne vegye a szájába a kanalat.......
Az én fogaimat mutogatni lehetne. 31 éves vagyok és eddig életemben 1db lyukas fogam volt 5 éve. Amúgy fogmosás mániás vagyok.
Ehhez képes aftám szokott lenni minden évben. Ezt csak azért írom mert nem csak a szájhigiénia elmaradása miatt lehet aftája valakinek. Sajnos ez fertőző és ha egyszer bekerül a szervezetbe időnként előjön ha kicsit gyengül az immunrendszer. Olyan mint a herpesz. És nagyon fájdalmas tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!