Tényleg ennyire ki kell fertőtleníteni az egész lakást, ahol baba ill. kisgyerek van?
Sok helyen olvastam,hogy az anyukák domestosszal,meg hasonló erős vegyszerekkel fertőtlenítik a gyerekük holmiját.Nekem még nincs gyerekem,de nálunk sosem volt divat ez a dolog.Persze mondjuk a wc-t én is ki szoktam fertőtleníteni,de az általános használati tárgyakat soha.
Ti,hogy vagytok ezzel?
Én csak a wc-ben használok Domestost. Sehol máshol. Nem fertőtlenítek halálra mindent és nem mosom külön a lányom ruháit. Vasalni sem vasalom ki az összeset már. Természetesen az alap higiénia megvan, porszívózás, felmosás, de ennyi.
A cumijait,cumisüvegeit kifőzöm, de már azt sem minden héten. Jó alaposan elmosom és ennyi.
Máshol sincsen fertőtlenítve.
Én nem viszem túlzásba és 8 hós lányomnak kutya baja. :)
A fa játékokon és elemes játékokon kívül minden műanyagot-plüsst be lehet tenni a mosógépbe, amikor épp nem fér ki a ruhából egy adag akkor bedobok párat, és szép tiszták(nyálzanak, rágják... néha nem elég öblíteni, mert van, hogy a fél házat felkajálják)
A domestosnak az új ált tisztítószerét nagyon szeretem, tényleg fini az illata, remélhetőleg fertőtlenít annyit, de abból sem kell literszám a vízbe, szépen felszedi a maszatot, és az gyerek mellett akad. Domestost nem is használok mást, floraseptet a klotyira, és időről időre w5 klóros fürdőszobaival átpucolom a fürdőt(penész ellen:S sajna más nem hat) amúgy a savo súrolókrémet használom.
Nem kell folyton fertőtlenítőben élni, csak mert gyerek van.
Meg a saját és a kicsi életét sem kell túlbonyolítani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!