Hogy kell leszoktatni egy babát a ciciről? A kisfiam 1 éves és cicifüggő.
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretek szoptatni,de 1,5-2 éves kora után már nem kéne.Szerintem ha rajta múlna 10 éves koráig szopna.Cicin alszik el,nem tudom mit csináljak ha ez később is így marad.Segítsetek!2009. jún. 11. 17:17
1/3 anonim válasza:
kislanyom fo taplaleka 1 eves koraig az anyatej volt.azt hittem sose hagyja abba.vegul is 2 eves szulinapja elott 1-2 honappal szokott le rola.en nem akartam eroszakkal abba hagyni, ugyhogy ahhoz a tehnikahoz folyamodtam, hogy probaltam etelt adni, kerulni a cici temat, nem szoptattam csak azert mert eszembe jutott hanem csak akkor amikor o kerte.estekent adtam tehen tejet (ezt ugy 1,5 kora utan) de meg akkor is szopott utana. szep lassan igy abba hagyta a szopizast. a legvegen mar csak ejszaka szopizott ha felebredt.nem mondom,hogy konnyu volt de eleg gyerek barat leszoktatasi megoldas. nem felajanlani de ha nagyon keri nem tiltani. hajra, nekem bejott.
2/3 anonim válasza:
Ne tedd mellre, csak este lefekvésnél. Ha idáig eljutottatok, akkor majd az estivel kell már csak megbírkóznotok, de szerintem azzal még bőven várhatsz :)
3/3 anonim válasza:
Nem fog így maradni, nyugi. Ő maga fogja megunni, mert a körülötte lévő világ izgalmasabb lesz.
Most még korai is ezen aggódnod, szerintem.
www.lll.hu
www.szoptatasert.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!