Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az oka hogy egyre korábban...

Mi az oka hogy egyre korábban ébred 1 éves babám?

Figyelt kérdés
Eddig úgy aludt hogy este 8-9 között elaludt és reggel 7-1/2 8ig aludt, napközben egyszer aludt 2-3 órát. Most pedig napközben sem akar másfél óránál többet, utána persze nyűglődik, reggel pedig már 6kor felkel. Ma kiverte a biztosítékot nálam, mert fél 6kor kelt. Mi miatt csinálhatja ezt?
2012. márc. 15. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanígy volt az alvás (kivétel a napközbenit, ő 4x aludt, mostmár 2x), 8 és fél hónapos.

Régen fél 8 körül kelt mindig, most meg...ma is negyed7-kor!! Persze most megint alszik, mert elfáradt:)

Nyáron született, télen állt be ez a fél8-as ébredés. A férjem szerint a napkeltével ébred. Ahogy megfigyelem, van benne valami....

2012. márc. 15. 08:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi ugyanebben a cipőben járunk. Most 13 hónapos és napok-hetek óta este 8-kor elájul és reggel 6-kor már kukorékol. Napközben egyszer alszik 1 1/2 - 2 órát. Ha hagynám akkor tízórai után és délután aludna be, de inkább próbáljuk délelőtt lefoglalni, hogy délig kihúzzuk és csak egyszer aludjon. Nem tudom miért csinálja ezt, korábban Ő is simán 8-ig elvolt az ágyban, most meg 6-kor már hiszti van.
2012. márc. 15. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én 14 hónapos fiam is előbb ébred.7h-ig vagy fél 8-ig is aludt,de mióta hamarabb világosodik,azóta már hatkor kukorékol. Próbálom a pozitív oldalát nézni,kaptam egy plusz órát,elkezdhetek reggelente tornázni.....
2012. márc. 15. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok! És mire tornázol? Vagy mit? Tetszik az ötlet!:))
2012. márc. 15. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Reméljük március 25-én megoldódik a problémánk az óraátállítással. Felkel reggel,lemegyünk a nappaliba,ő elvan valami játékkal én meg bekapcsolom az internet rádiót,van rajta salsa adó és arra ugra-bugrálok meg súlyzózom a karomra,derekamra + lábemelések,kitörések popóra. Aztán egy nagy bögre fekete és kezdődhet a nap.
2012. márc. 15. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!