Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányom hétről hétre korábban...

Lányom hétről hétre korábban ébred reggelente, mitől nem alszik tovább? Már kivagyok a hajnali ébredésektől!

Figyelt kérdés
Idáig este 8-tól reggel 8-ig aludt. Aztán pár hónapja szépen lassan negyed órával csökkent a dolog, most már ott tartunk, hogy fél6-kor kel!! Én teljesen hulla vagyok egész nap, fáj a fejem, rossz a közérzetem! Nem bírom a hajnali keléseket huzamosabb ideig, kikészít. De nem is ez a lényeg, hanem hogy miért lehet mindez? Nyáron hajnali 4-kor lesz ébresztő? Miért ébred ilyen korán? Nappal minden a megszokottak szerint alakul, este a fürdés, evés, alvás minden úgy megy, ahogy régen.
2011. márc. 6. 08:04
 1/3 A kérdező kommentje:
másfél éves, ezt elfelejtettem írni!
2011. márc. 6. 08:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Hogy mitől lehet, nem tudom, de a fiam is ezt csinálta, igaz, ő 10 hónaposan kezdte és pont az óraátállításnál. Azt hittük vissza áll, de azóta is 6-kor kukorékolás van. Most már. Eddig október óta úgy volt, hogy pontosan 4:30-5 között valamikor felsírt, és vissza kellett altatni és így aludt kb. 6-fél7-ig. Mostmár ez kimarad, de a 6-fél7-es kelés megvan. Most 15 hónapos.

Nem tudod visszaaltatni, mikor először kel? Vagy már ő fent van és nincs alvás?

Tudom, hogy milyen rossz, mert én sem tudok ilyen korán kelni. Ezért nálunk az a bevett szokás, hogy apja megy át érte, átjönnek a nagyágyba,és még én kómázok, amíg ők elvannak, kómáznak. Van, hogy arra ébredek, hogy a fiam mászik keresztül rajtam. Aztán 7 körül már ki tudok menni csinálni a tápit, nekünk a kávét és még utána is az ágyban kómázunk egy kicsit...

Szóval bocsi, hogy a kérdésedre nem tudok válaszolni, de nem vagy egyedül a "problémával". Majd lesz jobb is. Reméljük, hogy nem a világossággal kel, mert akkor nyáron tényleg 4-kor lesz ébresztő....

Egyébként meg tudom, hogy mindent a fogukra fogunk, de a fiam azóta nem kel hajnalban, mióta kijöttek a fogai. Még 6 db-ot kell kibírnunk majd valamikor.

2011. márc. 6. 11:36
 3/3 A kérdező kommentje:

neki tuti nem a fogai a ludasok, sosem viselte meg egyik sem, észre sem vettem, hogy kijött neki. most sem jön egy sem. ez nálunk inkább december óta van, az óraátállítás jóval hamarabb volt:). nem értem mi lehet a gond. nyugodtan, szépen alszik éjjel, nem riad fel semmire, nem nyugtalan. próbálom visszaaltatni reggel, de nem megy. csak fekszünk az ágyban, és tévézünk. kb olyan hétig nekem is kell idő, mire észhez térek, addig ő is elvan, nézelődik, mesét néz. 7kor megkapja a tápszerét, én a kávémat és indul a nap. de 10 órakor már azt sem tudja hol van! soha nem volt gond a reggeli ébredésével, nem értem mi történhetett vele. az még okés lenne, ha mindig is ilyen koránkelő lett volna, na de hogy hétről hétre fokozatosan lecsökken az idő, nem értem. 8-ról szépen lassan csúszik vissza, de hogy meddig??? fogalmam nincs. nem bírok korán kelni, rettenetesen érzem magam olyankor. és nem az a gond, hogy heti egy-két nap, hanem hogy mindegyik ilyen korán indul. mi lesz tényleg nyáron, hajnali 4-kor fent leszünk? teljesen tanácstalan vagyok.

köszönöm, hogy válaszoltál!

2011. márc. 6. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!