Honnan tudhatnék meg mindent a mosható pelenkákról? És hol kapható lebomló pelenka?
Szeretnék majd a babával ilyet használni, de kicsit kaotikusnak tűnik így elsőre, pl hogy több típus van, stb.
A kórházba viszont öko/lebomló eldobható kellene, ha vki tudja hol lehet beszerezni, megköszönném az infót. (A DM-ben nincs mini és kb 72 Ft-ra jön ki 1 db, a Rossmannban meg nem is tartanak.)
Egyáltalán nem bonyolult! Nem nehezebb mint magadnak kiválasztani egy pár cipőt. Csak abban már van rutinod. Főleg mert kis korodban láttad, hogy anyu hogyan csinálja, és meg tudtad tanulni.
A mosható pelenkák típusairól és a kiválasztás módjáról olvashatsz cikket a textilpelusvilág.hu-n.
Az oldal folyamatosan bővül, nemsokára márkatesztek is lesznek. A szerkesztők olyan anyukák, akik már használtak mosható pelenkát. Van aki több gyermekkel is.
Ha akad még kérdésed, ott is felteheted a csevegőben
Én használtam az első fiamnál, használom most a másodikkal is. Volt rövid idő, amíg mindkettő pelenkás volt, és akkor is használtam.
Használtuk a 35m2-es pesti lakásban, ahol alig volt hely, és most is, amikor a lakás már nagyobb ugyan, de hajlamos penészedni, ha nem szellőztetem elég gyakran. Az egész csak elhatározás kérdése. És ha akarod, akkor megtalálod a módját, mert minden kihívásra van megfelelő pelenka.
dejó dejó :)
én már úgyis régóta vágyom egy CSAK pelusos fórumra. (mamami egyéb témái távol állnak tőlem)
Én is hallottam erről, hogy káros, de ez még nem bizonytított. Viszont a mosható 100%, hogy nem az :)
Ezt olvasd és a mamamin kérdezz:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!