Van akinek még nem ül meg önállóan 9,5 hónapos babája?
Figyelt kérdés
Állni már tud, de ülni nem akar! Várjak még vele, vagy említsem meg a dokinak??2012. márc. 15. 00:02
1/4 anonim válasza:
enyém 10 hónaposan állt fel és csak állásból tudott leülni, addig nem. Próbáld meg rogyasztani a térdét, hátha rájön, hogyan kell.
2/4 anonim válasza:
8 hónapos a lányom, nem tud még ülni. Most jött rá, hogy előre fele is tud mászni. Jelenleg egyik lábát a másik mögé rakja és oldalra dönti a seggét, de még nem ül rá. Naponta többször ezt csinálja, de nem hinném, hogy a következő 1 hónapban ülni fog.
Ha én magam elé ültetem vagy csak le és fogom minimálisan, akkor ül. Néha tapasztalom hogyha elengedem, hogy megül magától, de csak átmeneti. Ahogy kiesik az egyensúlyból, dől el, mint a cövek ...
Állni pedig közel s távol sem tud..
3/4 anonim válasza:
Az én kislányom 10hónaposan ült fel elöször.Majd felül ha elég erösnek érzi magát hozzá.Ne agodj
4/4 anonim válasza:
Nekem ugyanez, mint Neked. Nem ul magatol, de felall es, lepeget is kapaszkodva. Amugy probalkozik ulni. Fekvesbol oldalra tolja magat es probal kiulni, de meg nem sikerult eddig. Nem maszik. Minden baba maskepp fejlodik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!