Anyukák! Mennyi idő után mentetek vissza dolgozni?
Figyelt kérdés
Van olyan aki a baba 1 éves kora után ment vissza?Hogy oldottátok meg?Hány orás munkát vállaltok,és hol??2009. jún. 11. 12:31
11/18 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: nem háborodunk fel, megértjük, válság van, mindenkinek nehéz. Én itthon dolgozom (tanítok), igaz, csak 1-2 órát, a babám 3 hónapos kora óta. De visszamenni dolgozni csak a GYED lejárta után, tehát 2 éves korában tervezem.
12/18 A kérdező kommentje:
Én 1 éves kora után tervezem hogy visszamegyek.Igy GYEST fogok kérni,de anyagilag igy jobban kijövünk.
2009. jún. 11. 14:24
13/18 anonim válasza:
Nem értem azokat, akik kijelentik, hogy csakis 2 vagy 3 éves kora után. Aki ilyen, annak biztos keres annyira jól a férje, hogy ne kelljen azon aggódnia, mikor fog dolgozni, és mit, és az sem érdekli, ha nem mehet vissza az előző munkahelyére. Én munkanélküli lennék, ha nem kapnék az épp most adódott lehetőségen, és bármilyen nehéz is, be kell vállalnunk, mert ha munkanélküli leszek, költözhetünk másik városba is, hogy munkát találhassak, és a férjem is kereshetne akkor új munkahelyet, hogy egy városban dolgozhassunk. Pedig csak 14 hónapos a kicsi.
14/18 anonim válasza:
Kedves Utolsó válaszoló! Ne húzd fel magad! Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, de mindenki a kérdésre válaszolt! Azért, mert valaki megteheti, hogy 3 évig maradjon otthon, az nem bűn... ugye? Én is így tervezem, és bizony, a férjem keres annyira jól (szerencsére), hogy kihúzzuk ezt az időt az ő fizujából, ill. tettem félre 18 éves korom óta pénzt mindenfélére. Az utóbbi években pl a gyerekvállalásra... - igaz, csak gyerekkoromban voltam utoljára a tengerparton...
15/18 anonim válasza:
14:02-es vagyok. A férjem szinte egész fizetése elmegy lakáshitelre, tehát nem igaz, hogy jól keres. Én a max. gyed-et kapom, plusz a családi pótlékot. Második babát akarunk, azért nem megyek előbb vissza. És nem élünk nagy lábon, bár ez gondolom, a leírtak alapján sejthető...
16/18 anonim válasza:
2 és fél éves koráig. maximális gyedet fogok kapni, ezért maradok (bár elég nagy a bevételkiesésünk így is...) aztán elmegyek munkanélkülire fél évre, apa felveszi a gyest. (2004 óta 8 órás munka mellé is fel lehet venni, viszont a munkanélküli mellé nem lehetne felvenni).2011 szeptemberében meg beadom az oviba. ez egyelőre a terv, mert a munkáltatóm tgyás alatt kivágott, mert mt. alapján megtehette. eredetileg úgy volt, hogy egyből jön a második gyerek, hát ez a kirúgásommal borult.
17/18 A kérdező kommentje:
A szülési szabi alatt kirughatnak a munkahelyről?
2009. jún. 11. 17:18
18/18 anonim válasza:
engem igen, mert kölcsönzőcéges vagyok, azokra semmi jó nem vonatkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!