Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol veszitek a húsokat a...

Hol veszitek a húsokat a babáknak?

Figyelt kérdés
Budapesten élünk, most vezetem majd be a húst az étrendjébe a babámnak, de a Tescos botrány után - és egyébként sem - nem szívesen veszek nagyáruházban húst. Ti hol vásároltok? Hentesnél, áruházban, kisboltosnál?
2012. márc. 14. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Én lemaradtam a botrányról. Magunknak is és a 8 hónapos lányunknak is tescoban vagy auchanban veszem a húst.
2012. márc. 14. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Változó. Vagy piacon vagy boltban. Ha bolt, akkor pedig: Cora, Tesco, Coop. Mikor merre járok.

Nem hallottam a botrányról (Tesco), bár mi jelenleg vidéken vagyunk még egy pár hónapig.

Elmondanád, hogy mi volt otthon?!

2012. márc. 14. 16:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Tele volt a híradó, hogy romlott húsokat árusít a Tesco. A tálcás húsokat, ha lejár a szav. idejük beteszik a pult mögé (hypos vagy ecetes vízzel átmossák, hogy ne legyen szaguk), ha onnan sem sikerül eladniuk, akkor feldolgozzák (grillpipi). Az az igazság, hogy egyszer már nagyon mellényúltam, mindenféle csirke husit vettem pultból, paprikás csirkének szántam.. De ahogy feltettem főni, olyan írtózatosan büdös volt, hogy ki kellett öntenem az egészet! :( Azóta nem nagyon merek venni onnan.
2012. márc. 14. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

nálunk sem volt még nagyon ennyire gond, de amúgy nehogy azt hidd, hogy a hentesboltokban máshogyan csinálják. Ja de ott a kissé büdös meg ronda húst még fel is dolgozzák esetleg kolbásznak, mert azon úgyse látszik. Kisbolttal ne próbálkozz, sok esetben nem fogy annyira az árú és ott aztán a hús tényleg nem tudni mióta áll a polcon.

Próbálkozz _talán_ a SPARban... ott azért elvileg eléggé sűrűn ellenőrzik az árukat meg minden, szerintem ott nem lehet baj. Ha a pultból nem mersz választani akkor meg próbálj meg ilyen előre csomagolt csirkemellfilét vagy ilyeneket venni ilyen fehér tálcásat, azokkal én még soha sem fáztam rá. Ja és igen ne ijedj meg ha a boltos kézzel fogja meg a húst. Sokak szerint a gumikesztyű sokkal egészségtelenebb például valamiért.. :) jó vásárlást, én a spart ajánlom.

2012. márc. 14. 16:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2012. márc. 14. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Én eddig mindig a henteseknél vettem büdös húst.

Sparba járok vásárolni, ott mindig friss a hús.

Hentes, piac nálam kilőve, tescoba/auchanba ritkán járok.

2012. márc. 14. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:
sparban is mossák a húst.
2012. márc. 14. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!