Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kecsketejet lehet adni a...

Kecsketejet lehet adni a babáknak?

Figyelt kérdés
Hallottam róla hogy jobb mint a tehén tej.Lehetőségem lenne adni ezt de nem tudom mennyire jó....Valaki add kecske tejet a babájának???
2012. márc. 14. 07:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbízható helyről van, akkor az a legjobb választás.
2012. márc. 14. 07:33
 2/7 A kérdező kommentje:
mennyi idős kortól???
2012. márc. 14. 07:35
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Szia a lányom jövő héten lesz 9 hónapos már 7. hónapos kora óta kapja a tehéntejet friss és házi megbízható hejről semmi baja nincs tőle de nem akarta már elfogadni a tápszert és ezért adtam neki kecsketejet szereti és mindent abból csinálok nkei amit tudok tejbedara tejberízs krumplipürét azzal nyomkodom neki ösze mindenhez használom amihez lehet :)
2012. márc. 14. 07:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyermek gasztroenterológus véleménye :"A kecsketej összetevőiben nem felel meg az anyatejnek. Ezért nem ajánlom egyéves kor alatt. A vízzel történő hígítás nem az arányokat változtatja meg, hanem csak az erősségén gyengít.

Egy előnye van: tehéntej fehérjét nem tartalmaz, így elméletileg a (tehén)tej érzékeny gyermekek kaphatják, de csak egyéves kor után, mint kiegészítő táplálást. Egy biztos hátránya is van, nem tartalmaz folsavat. Régen ez vérszegénység kialakulásához vezetett azokban az esetekben amikor egy gyermek (pld.: a háborúk alatt) csak kecsketejet kapott. Természetesen vegyes táplálkozás mellett (főzelékek, húsok fogyasztása) ez nem fordulhat elő."

2012. márc. 14. 07:46
 5/7 daduska2000 ***** válasza:
64%
Nekem mind a három gyerekem fél éves korátol azt kapott felesen és háromnegyedesen mindig egészségesek voltak.
2012. márc. 14. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 13 hós korától adtam neki, mert a tápszert már nem itta meg. Nagyon szerette!!!

Ha 1 év körül van a kicsid, szerintem nyugodtan adhatod!

2012. márc. 14. 13:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a szomszédtól májusba lesz neki csak eladó kecske teje mert még kis kecskék vannak.májusba lesz 10 hónapos a kislányom....
2012. márc. 18. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!