Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerekszobabútort szeretnék...

Gyerekszobabútort szeretnék de nem horror áron. Írnátok linkeket? Esetleg Pécsett vagy Pécs közeli üzletet ajánlani?

Figyelt kérdés
Most 13 hónapos a lányom és még kiságyban alszik de hamarosan szeretném ha ez már nem így lenne. Viszont volna velvő a kiságyra és a pelenkázóra meg arra szekrényre is ami eddig a szobájában volt. Ezért szeretnék már most nézelődni. És milyet ajánlotok?
2009. jún. 11. 12:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én az IKEA-ban néznék körül, bár tudtommal nincs Pécsen IKEA bolt... :-/
2009. jún. 11. 12:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Nézz ki a Brendonba egy tuti szettet, és asztalossal bútorlapból, készíttesd el méretre a töredékéért. Legalább is nekem profi, nagyon olcsó asztalosom van, csak nem tudom neked ajánlani, mert Szegedről írok, és sok is a munkája.
2009. jún. 11. 12:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekünk is Brendon utánzatunk van. 40.000 ft-ért csináltattuk, a Brendonban 93.000 ft volt egy éve. Annyi különbség van a kettő között hogy a Brendonosnak a bal felső sarkában van egy Brendon felírat. Na bummm ... 53.000 ft egy feliratért?
2009. jún. 11. 12:23
 4/12 anonim ***** válasza:
nekünk is ikeás bútorok lesznek, már ki is néztem, és nem is olyan iszonyatos drága. igazi kis baba bútorok:) bár, h pécsett van-e ikea, arról nekem sincs lövésem se...
2009. jún. 11. 12:32
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, de IKEA nincs Pécsett, a kinézésre meg gondoltam de nincs asztalos ismerős aki megízható is és olcsó is. Az Ikea honlapján pedig egyik sem tetszett abból a kevésből ami fenn van.
2009. jún. 11. 12:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is ez ügyben nézelődök immáron két hete. Holnap jön is az asztalos, mert nem találtam más megoldást.

Akik válaszoltak eddig: tudnátok egy-egy fényképet küldeni? még mindig nincs végleges 100 %-os bútor elképzelésem!

2009. jún. 11. 12:39
 7/12 anonim ***** válasza:
[link] Mi ezt a brendonosat csináltattuk meg asztalossal fele áráért. Csak 3 polccal és 3 fiókkal
2009. jún. 11. 12:45
 8/12 anonim ***** válasza:

csak érdekességképpen, tudom, h nem tetszenek az ikeás cuccok:)

az összes termékből összeválogattam a szobát, a legapróbb kiegészítőkkel együtt 92000 ft. szekrény, bútorok, matrac, ágytakaró, tárolók....

2009. jún. 11. 13:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Szegedi asztalosomnak 200 ezret fizettem, de úgy hogy benne volt a kiságy (ágyneműtartós, több fokozatban állíthatós) szuper pelenkázó polcokkal, ajtós résszel, ami rengeteg cuccot elnyel, egy faltól falig beépített szekrény polcos, akasztós, fiókos, ruhaliftes csúcs, egy lebegő polc a kiegészítőknek, és a mosókonyhába kértem egy 2 méter hosszú cipős szekrényt. Ez extrán nem sok, és hibátlan lett!
2009. jún. 11. 13:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is. Igazából az a baj, hogy ezek mind babaszobabútorok. Nekem meg már ifjúsági kellene. Tehát kiságy és pelekázó nélküli, íroasztallal, stb...
2009. jún. 11. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!